Spar på strømmen

De fleste synes, det er en stor udfordring at skulle gennemskue deres elregninger. Hvad betyder de lange fakturaer og alle de tal?

Fortsætter efter reklamen:

Det kan være svært at danne sig et overblik og gennemskue de forskellige regninger. I princippet er der mange, som rundt omkring kan betale overpriser, da de ikke er klar over, hvad det bør koste, og hvad de giver i gennemsnit.

Strøm er noget vi alle bruger, og derfor vil Blue Energy være med til at gøre dét at forstå sit strømforbrug og regninger lidt lettere. De vil gøre det ugennemskuelige gennemskueligt og så vil de give muligheden for, at dem som ønsker at gå ind i kampen om et bedre klima oplysningen og muligheden for at kunne gøre det. Det skal ikke være svært at tage et bevidst valg om at leve og bidrage til et grønnere Danmark.

Blue Energy vil gøre det overskueligt

Blue Energy har en vision om, at gøre at forstå ens elforbrug ved at skabe forståelige og enkle forklaringer, som gør at regningerne bliver langt mere overskuelige for deres kunder. Blue Energy er godt klar over, hvordan regningerne ser ud på markedet i dag, og derfor vil de gøre op med det store kompleksitet og i stedet gøre dem lettere at tyde. Livet er for kort til indviklede regninger og derfor ønsker Blue Energy, at gøre det så simpelt som muligt for dig. Det skal ikke være en udfordring at aflæse sin elregning, det skal mere være noget som er simpelt og enkelt.

Fortsætter efter reklamen:

Der er forskel på elselskaber  

Når vi får strøm ud af vores stikkontakter, er det de færreste som tænker over hvor strømmen kommer fra. Når vi tænder og der kommer strøm, er vi blot glade for at det fungerer, og derfor tænkes der ikke over om adgangen til strømmen foregår på en grøn og miljøvenlig måde. Der ses nemlig en stor forskel på hvilke producenter, som du vælger at støtte med din elregning.

Blue Energy mener, at det langt fra er ligegyldigt hvor din strøm kommer fra. Vi mener i stedet, at det er vigtigt at gøre danskerne oplyste om hvad der er god bæredygtigt strøm, mens andet ikke er. Blue Energy vil være med til at gøre det mere synligt og bringe den grønne produktion ned i øjenhøjde, så de danskere der har lyst til at gøre en forskel kan gøre det. Det skal ikke længere være svært at gennemskue, hvem som hjælper til i kampen mod et lavere CO2 udslip og hvem som ikke gør.

Hele ideen bag Blue Energy bærer også præg af den overbevisning, at alle mennesker ikke er ligeglad med hvor og hvordan ens strøm bliver produceret. I takt med klimaforandringer og presset på vores klode, bliver det blot en mærkesag for flere og flere at kunne hjælpe med at beskytte vores klode bedst muligt. Hvis man har et ønske om at gå aktivt ind i et grønnere elforbrug, skal det ikke være svært. Det skal være let, gennemsigtigt og lige til at gå til.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at høre mere om Blue Energy og hvad de står for, er du velkommen til at ringe og høre, hvad de har at tilbyde dig. Det er ganske uforpligtende, og det kan blot være en snak, som kan gøre dig mere bevidst om dit elforbrug. Blue Energys kundeservice er åben fra kl. 08:00-15:00 mandag-fredag og nummeret er +45 70 28 40 00.  

Reklame:

Reklame: