Sådan får du styr på maden til din fest

Dette indhold er sponsoreret

Er du en stolt far, som skal have arrangeret det helt store studentergilde for dit barn, så er mad til studentergilde meget vigtigt. I denne tid, stormer de unge studenter rundt til diverse studentergilder, hvor de fejre deres studentereksamen og nyder en masse god mad og drikke. Derfor kan det være en god ide at få mad ud af huset, så du ikke selv skal tænke på det og kan bruge tiden samme med de unge mennesker.

Mad ud af huset er også en oplagt ide til andre arrangementer og fester, som gør det nemt og enkelt for dig at være vært for dine gæster. Du kan derfor roligt slappe af og nyde en god kold øl med dit selskab, mens andre har klart maden for dig. Hvis du står og mangler nogle ideer til maden til dit arrangement, så kan du læse med her, hvor du får tre ideer til en lækker menu.

Den helt store buffet

Ved at vælge en buffet til din fest, er du sikker på at alle gæster er glade. Med en buffet er der en stor variation i maden, som gør det nemt for alle at finde noget de kan lide. Med en barnedåb buffet giver gæsterne muligheden for at lære hinanden at kende på kryds og tværs af familier, da de kommer hinanden ved rundt om bordet og kan falde i snak med hinanden. Så er rammen sat for en god start på festen.

Den mere formelle menu

Skal du have arrangeret en fin fest, hvor mændene møder op i deres flotte jakkesæt og kvinderne i deres lange flotte kjoler, så er det en oplagt ide at bestille en tre retters menu. Det sætter rammen for en formel aften, hvor alle får serveret noget nyt og spændende, og alle oplever den samme madoplevelse. En tre retters menu har den fordel, at hvis er skal afholdes indslag eller lignende til festen, så er der god mulighed for det, da man kan planlægge serveringen af de enkelte retter derefter.

Den mere uformelle menu

Skal du afholde den helt store havefest, så er det oplagt at finde den store grill frem eller bestille en udefra, som kan komme og servere helstegt pattegris. Dette er den perfekte menu til en havefest i det gode vejr, hvor du har samlet alle venner og familie til en hyggelig dag i godt selskab.

 

Reklame: