Ny undersøgelse slår fast, at mænd og kvinder faktisk er præcis lige tilfredse – eller utilfredse – med deres sexliv.

Kommunikation kan være vejen til et bedre sexliv. I hvert fald hvis du spørger danskerne. Faktisk mener mere end 4 ud af 5, det er vigtigt for det gode sexliv, at man kan tale åbent og ærligt med sin partner om sex, lyster og fantasier. Desværre er det under halvdelen af os, der har let ved at tale med vores partner om det – og hver fjerde synes, det er decideret svært.

Ser vi nærmere på danskernes parforhold, er der en tydelig sammenhæng mellem vores evne til at tage snakken, og hvor tilfredse vi er med vores sexliv. Faktisk er mere end 4 ud af 5 danskere – der er i et forhold, hvor de er gode til at tale om sex – tilfredse med deres sexliv. Modsat gælder det kun knap 4 ud af 10 af dem, som ikke er gode til at kommunikere med deres partner om sex.

Tallene siger, at 56% af kvinderne er tilfredse med deres sexliv. Og 57% af mændene er tilfredse med deres sexliv. Altså stort set dødt løb. Det viser en undersøgelse fra SINFUL.

Men hvad er så de mest hyppige årsager til, at danskerne er utilfredse med deres sexliv? Det har undersøgelsen også set nærmere på:

Af andre spændende tal kan det nævnes, at 65% af danskerne siger, at et godt sexliv giver dem et tættere forhold til deres partner. Og 58% af de adspurgte siger, at et godt sexliv gør deres humør bedre. Måske ikke den store overraskelse.

Men hvor mange ønsker så egentlig at have mere sex? Det tal kan ses her:

Reklame:

Leder du efter noget, der kan peppe hyggen op derhjemme? Så KLIK IND HER!

Annonce:

Reklame: