Fræk julekalender for voksen

Hvis I spørger os, er det ikke kun børnene, som fortjener en julekalender i år. Overrask din kæreste med årets mest involverende og pirrende voksenjulekalender.

Findes der overhovedet nogen gode undskyldninger for ikke skrue op for december-hyggen i soveværelset? Hvis du spørger os, er svaret nej. For nu kan du investere i en julekalender, som bidrager med både spænding og leg i dit parforhold.

Vi kan afsløre, at det hverken er slik eller chokolade, der gemmer sig bag lågerne i de erotiske kalendere fra Sinful. Det er meget bedre. Når du åbner lågerne, bliver du mødt af forskelligt frækt og førende legetøj for enhver smag.

Det er både superpirrende og sjovt at finde ud af, hvad der gemmer sig. En julekalender fra Sinful gør altså ikke bare julen sjovere, men også langt mere aktiv. Og vi ved jo alle sammen, at vi skal huske at motionere…

Det er altså ikke kun en julekalender, der kommer din partner, men faktisk også dig selv og jeres velvære til gode.

Har hurtigt meldt udsolgt tidligere år – skynd dig!
Igennem flere år er julekalenderne fra Sinful blevet revet af hylderne, så hvis du vil sikre dig en hot julemåned, skal du ikke vente alt for længe. Så ender din nabo bare med at købe din julekalender for næsen af dig. For Sinfuls Original Julekalender findes nemlig kun i en limited edition. Og virksomheden afslører, at de tidligere år har haft udsolgt ret tidligt i forløbet.

Julekalenderen findes desuden både i en Classic udgave eller en Deluxe udgave. Så har du forsøgt dig med en af modellerne sidste år, kan du jo overveje, om du skal prøve den anden. Eller simpelthen gå all in og investere i begge to.

KLIK HER FOR AT SE DEM!