Mandetur til Island

Er du på udkig efter den næste spændende destination til jeres mandetur? Så er Island det perfekte rejsemål. Her er både uforglemmelige naturoplevelser og masser af eventyr og action. Denne artikel har samlet tre eksempler på oplevelser, der vil passe lige ind i en sjov mandetur.

Isgrottetur

En isgrottetur på Island er en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan udforske de magiske underjordiske grotter dannet af is. Du vil blive ført ind i en verden af isformationer og smukke farver, der med garanti vil tage pusten fra dig. På turen vil du blive udstyret med sikkerhedsudstyr og ført af erfarne guider, der vil sikre, at du får en sikker og spændende oplevelse. Vælger i for eksempel en isgrottetur, der starter ved gletsjerlagunen Jökulsárlón, vil i her blive ført ind i en ombygget monstertruck, som vil tage jer til Vatnajökull-gletsjer. Her kan i så udforske gletsjerens isgrotter på egen hånd. Hvor fedt lyder det ikke?

ATV-tur på Sydkysten

Hvis du er til fart og spænding, så er en ATV-tur på Sydkysten lige noget for dig. Du vil få mulighed for at køre gennem Islands smukke landskaber og udforske områder, som kun få har set. En af de populære ATV-ture på Islands sydkyst tager deltagerne med til DC3-flyvraget. På vejen går turen over floder og ned til den sorte sandstrand, Sólheimasandur, hvor flyvraget stadig ligger og har ligget siden 1973. Det er bestemt en mindeværdig og ikke mindst actionpræget tur og ikke noget mange mennesker oplever.

Vandretur på Europas største gletsjer

En anden unik oplevelse, som kun få får mulighed for at opleve er en vandretur på Europas største gletsjer. Her vil i vandre sammen med en certificeret guide, der undervejs kan fortælle alt om gletsjerens dannelse, udvikling og betydning for landskabet. Når i kommer op på isen, vil i opleve et dramatisk udskåret landskab og imponerende isformationer og spalter, som ikke ses magen til andre steder. Fra toppen er der også en fantastisk panoramaudsigt over det omkringliggende landskab, som tager pusten fra de fleste.

Skal denne tur også præges af action, kan i også vælge at tage turen enten på snescooter eller i en Superjeep. Det vil med garanti sætte gang i adrenalinen og være en oplevelse som binder jer endnu bedre sammen.

Overvejer du Island som destination for jeres næste mandetur, har du nu fået tre gode bud på oplevelser, der vil gøre jeres tur til noget ganske særligt. Island byder naturligvis på et hav af endnu flere fantastiske oplevelser, så det er bare med at komme afsted.

Annonce:

Reklame: