LELO F1S V2 Red Pleasure

Tag dine alene-hyggeoplevelser til nye højder med LELO F1S™ V2. Dens imponerende lydbølger tager dig med på en vild tur, og den patenterede Cruise Control-teknologi sikrer høj intensitet gennem den ekstatiske tur.

Dette sleeve indeholder dobbelt så meget styrke som sin forgænger. 4 unikt designede programvariationer, hver med 7 vibrationsmønstre, giver dig mulighed for at tilpasse din session mod den ultimative oplevelse derhjemme alene.

LELOs forbedrede Pleasure Console er blødere og mere fleksibel til at rumme et bredere udvalg af former og størrelser. Tilsæt en generøs mængde vandbaseret glidecreme til det rillede, silkebløde silikone-interiør for en følelse, der er dimensioner fra denne verden. Læn dig derefter tilbage, og lad det kraftige dobbeltmotor sleeve begynde at massere dig.

Download LELO-appen for at få mest muligt ud af realtids nydelsen af dine saftigste online fantasier. Appen giver dig også mulighed for at lave skræddersyede programmer til at skabe virkelig unikke, skræddersyede oplevelser.

Med et glat, vandtæt design så du kan opgradere enhver brusebadssession, og dermed gøre det nemt at rengøre. Skyl blot med varmt vand og mild sæbe, lad det derefter lufttørre, så det er klar til en omgang igen og igen og igen..

KLIK HER FOR AT SE MERE!

LELO F1S V2 Red Pleasure

Reklame: