Gør dig klar til en december, hvor hver dag begynder med en pibe af den bedste slags – lakrids! Skipper’s Pipe Julekalender indeholder 24 saftige lakridspiber, perfekt til dig, der synes, at chokoladekalenderen kan rende og hoppe.

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! Nyd en lakridspibe hver dag frem til jul, og mærk hvordan både nostalgien og julestemningen strømmer.

I hver låge på denne unikke julekalender gemmer der sig et saftigt stykke lakrids i form af en pibe. De lækre, sorte lakridspiber fra Cloetta har været en elsket klassiker lige siden 1920 og på trods af, at der er gået mere end et århundrede, elsker mange af os stadig smagen af de små banditter. Naturligvis får du ligesom alle andre professionelle prøvesmagere flere forskellige alternativer, når det drejer sig om smagen.

Du finder 18 originale piber i julekalenderen, men også 5 piber med havsalt og en ekstra stor pibe. Giv hver dag frem til jul et vidunderligt gyldent skær med en smag af lakrids! Det udestår at se, om XL-piben dukker op juleaften, Lucia eller en almindelig kedelig tirsdag i begyndelsen af december…

KLIK HER OG SE MERE TIL DEN SEJE KALENDER!

Skipper's Pipe Julekalender