Erotisk julekalender

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Juleaften! Den der dirrende længsel og spændte forventning, som bygges op. De lystfyldte blikke, som bliver hængende ved pakken. Og til sidst det der tilfredse udbrud, når klimaks og ønsker bliver opfyldt! Nu kan du få hver dag i december til at føles som juleaften – Amorelie Erotisk Julekalender forvandler julemåneden til årets hedeste!

Kalenderen indeholder 24 sensuelle overraskelser, som garanteret trækker julestrømperne ned på modtageren! Lågerne er fyldt med erotik og rummer massageprodukter, sexlegetøj og fantasiæggende tilbehør, som vækker lyst og passion og har en værdi af ca. 3000 kr! Den erotiske adventskalender er desuden stilrent udformet og afslører ingenting om de hede hemmeligeheder, der gemmer sig indeni.

Amorelie Julekalender passer både til par og singler og både til kvinder og mænd uanset orientering (producenten hilser og siger, at visse produkter kan kræve “lidt mere kreativitet” afhængigt af, hvem der skal bruge dem, men at kalenderen passer til alle). Det er helt enkelt en perfekt gave til en, du vil give en sensuel advent!

KLIK HER OG SE DEN!

Erotisk julekalender