Jungle Balls julekalender fra Chili Klaus

At en, der kalder sig Chili Klaus, synes godt om julen, kommer nok ikke som en nyhed! Derfor er julekalenderen Jingle Balls! fra Chili Klaus selvfølgelig fyldt med glohed og sødstærk chilislik til den, der er blevet træt af ynkelige chokoladekalendere.

Gør dig klar til chilistyrke, der får nissernes øjne til at løbe i vand og julemandens skæg til at krølle – denne kalender er kun til den modige!

Eftersom Chili Klaus synes, at nytårsaften er en ekstra festlig dag, består chilikalenderen af 25 låger: 1-24 og 31! Kalenderen er en luksuriøs gave til chilielskeren. Her står milde vingummier og karameller i kø sammen med betydeligt stærkere chilikugler, som får sin varme fra Carolina Reaper-pulver. Og ved du hvad? Hvis du støder på en låge mærket med et dødningehoved – så er det på tide, at du forbereder dig på en chilistorm, som du sjældent har set! Hav hvidt brød eller et glas mælk i nærheden, når du går i lag med denne låge!

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard, som han egentlig hedder, er en dansk chilielsker og entertainer med egen Youtube-kanal, hvor han blandt andet udfordrer kendisser til at prøvesmage ekstremt stærke chilisorter. Fascinationen af chili har ført til hans eget varemærke Chili Klaus – her er der både produkter med kast-dig-i-væggen-hede og mildere lækkerier med tydelig chilismag. Styrken i alle produkter rangordnes på Chili Klaus’ egen “Wind Force Scale”, hvor 1 smager supermildt og 15 betyder glohed chilibonanza.

KLIK HER OG SE MERE TIL DEN STÆRKE KALENDER!

Jungle Balls julekalender fra Chili Klaus