Reklame:


Hotel i København

Dette indhold er sponsoreret 

Danmarks har meget at byde på, og det er blevet mere og mere populært med årene, at afholde de store ferier hjemme indenfor Danmarks grænser.

Dette kan skyldes de fantastiske varme sommerperioder og forårsperioder, Danmark har haft de seneste par år, samtidig med at danskerne har fået øjnene op for de mange hyggelig og gode muligheder, som vi har at byde på. Fordi hvorfor tage en tur til Gardasøen i en uge, når man har mulighed for hotel i København. København har virkelig meget at byde på, og nedenfor vil du kunne læse om nogle af de aktiviteter, som du kan bruge din ferieperiode på eller bare tage en forlænget weekend med kæresten. 

Fortsætter efter reklameblokken:

Tag på en tur rundt til royale attraktioner 

Danmarks kongehus har en stolt tradition, og København har været epicenteret for dansk royalitet. Derfor er vores hovedstad spækket med en masse royale attraktioner, som man både som udenlandsk turist og rød- og hvidgløende dansker vil kunne blive betaget af. 

Christiansborg Slot er et af hovedattraktionerne, når man tager til København. Christiansborg Slot er stedet for hovedsædet for vores Dronning, folketinget, samt højesteret og ligger placeret i midten af København. Christiansborg har fået det gode kælenavn “Borgen”, som også har inspireret til DR’s dramaserie af samme navn. 

Reklame:

Udover ‘Borgen’ er det svært at komme udenom Kronborg. Kronborg Slot er et renæssancen slot, som er blevet anerkendt af UNESCO verdensarv. Kronborg er kendt fra blandt andet Shakespeares Hamlet, og ligger placeret lidt nord for København. 

Få en aktiv weekend i hovedstaden  

København er en cykelby, hvor cyklen dominerer trafikken og er med til at skabe den helt unikke charme, som København har. Udover cyklen, så er København en storby, som rummer en masse forskellige fysiske aktiviteter. 

København rummer Nordeuropas største indendørs paintball- og eventcenter. Her har du mulighed for at tage gutterne eller familien med til arrangementer såsom paintball, laserskydning, sumobrydning, human football og meget mere. Stedet hedder Paintball Arena, og ligger på Refhalsøen. 

Er du mere til hoppen og klatring, så har Nordhavn lige fået opført en stor ny trampolin og klatrepark. Du har muligheden for at hoppe rundt på over flere tusind kvadratmeter i midten af København. Airtrix Trampolinpark er en oplagt destination for hele familien, og man kan snildt bruge en helt dag i parken. 

Reklame:

Oplev landskampsfodbold eller et af Danmarks bedste fodboldhold 

Det er svært at komme udenom fodbold, når man taler om en by som København. København rummer nemlig Telia Parken, bedre kendt som ‘Parken’. Parken er hjemmebanen for ikke kun de danske Superligamestre FC København, men også det danske landsholds hjemmebane. 

FCK har i rigtig mange år været en af de bedste fodboldklubber i Danmark, og når de stiller op til kamp er det med nogle af landets bedste spillere, hvor flere er på landsholdet. Heriblandt den unge angriber Jonas Wind, som du kan opleve på det danske landshold sammen med navne som Kasper Schmeichel, Mathias Jørgensen og Thomas Delaney.