Verden er i rivende udvikling og det kan ofte være svært at følge med i hvad der både sker indenfor mode, teknologi og familie. Der kan være spørgsmål du mangler svar på i din hverdag, f.eks. hvorfor taber du håret, det kan også være du ikke er nået dertil endnu, men det kommer.

Den moderne mand

Det kan være svært at svare på hvad den moderne mand er, det er efterhånden blevet mange ting i vores samfund. Som mand skal du efterhånden kunne lave mad, have styr på moden, være en sportsmand og selvfølgelig skal du have god smag i film og medier.

Det betyder selvfølgelig at har styr på forskellige trends inden for film, madlavning og mode, det kan ofte være svært og tage lang tid. Gentlemand.dk er en blog, hvor du kan læse om det at være en moderne mand, du kan samle råd til mode, madlavning, sport osv. der kan hjælpe dig i hverdagen. Hvis du ikke allerede har været derinde, kan det være en god idé at svinge ind forbi og læse deres blog om at være en gentleman i det moderne Danmark.

Få styr på rygningen

Du er højst sandsynligt stødt på den nye trend indenfor rygning, som er e-cigaretten. E-cigaretten er et nyt fænomen er har ramt Danmark, og den tages flittigt i brug af alle aldersgrupper. Det der har gjort den populær er muligheden for at vælge om der skal være nikotin i den og hvor meget du synes der skal være i den. Det har medført at mange benytter den til at trappe ned på nikotin indtaget, og samtidig undgå tjære i lungerne som selvfølgelig kommer fra normale cigaretter.

E-cigaretten består af 3 dele, et batteri, en beholder til e-juicen og en coil. Batteriet bestemmer hvor lang tid du kan benytte e-cigaretten før den skal oplades, som udgangspunkt før du batteri i alt fra 650 mAh til 2200 mAh, som holder fra en halv dag til 2 dage. Beholderen kan vi let hoppe over da den giver sig selv, men der sidder jo også en coil og dens funktion er at fordampe e-juicen du har puttet i den. En coil skal typisk skiftes en gang i mellem, og alt efter brug kan det være mellem 1 og 4 uger. Desuden kan antallet af Ohm i din coil ændre hvor meget damp den producerer, lavere ohm er lig med mere damp. Hvis det har vækket din interesse for e-cigaretten, kan du med fordel henvende dig til din-ecigaret.dk.

Vi taber alle håret

Som mand er det simpelthen uundgåeligt at slippe gennem livet uden at der bliver længere mellem hårene på toppen, og mere på resten af kroppen. Det skyldes kort sagt genetikken, kvinder får tyndere hår og vi mænd mister det. For mænd skyldes det i høj grad testosteronet i kroppen, nemlig det mandlige kønshormon. For nogen sker det tidligere end det gør for andre, men fælles er at det komme til at ske for os alle.

Der findes et utal af myter vedr. hårtab som f.eks. lyder på at det skulle gøre dig hurtigere skaldet hvis du går meget med kasket, det er selvfølgelig en myte. Der findes et utal af måder hvorpå man kan få bugt med hårtabet, det kan være at få klippet en frisure der passer bedre til tyndere hår, du kan tage hele frisuren af og der findes et utal af andre løsninger, men den mest effektive er at kigge på hårtransplantation. På Poseidon-klinikken.dk kan du søge mere information om hvorfor du taber håret og hvad du kan gøre ved det, hvis du synes du er ved at blive tynd på toppen.