Gør det selv

Den stereotype håndværker er grov, har hård hud på fingrene, en hård tone og hvis de slår sig, tager de ikke til lægen.

Men det er dog med årene blevet en mere normal trend, at håndværkerne også går markant mere op i sig selv. Det indebærer et mere formelt udseende, hertil kræver det dog god pleje.

Husk plejen, håndværker

Hvis du er en af de håndværkere, byggemænd, eller tømrere, som går op i pleje og som prøver at gøre noget ud af sig selv, så kan du med fordel se med her.

Fortsætter efter reklameblokken:

Vi har sammen sat en mindre oversigt over hvad du burde overveje, at købe for at sikre dig selv en bedre fremtoning hertil et bedre udseende mens du stadig viser de store muskler.

Ansigtspleje og skæg

Skal du ud og finde den fremtidige elsker, er det nok på tide du prøver lidt.

Du kan derfor med fordel sørger for du ikke har noget uren hud, det kræver ikke meget og det er ikke noget man kan se du bruger før man kan se forbedringerne.

Anti-Acne

Anti-acne er et formidabelt værktøj, især til os der har en lidt uheldig hud og har noget vedvarende akne. Det er blot en creme som du kan smøre i direkte på din hud, og på den måde hjælpe huden med, at holde sig ren og give huden de bedste vilkår for at holde sig ren og flot.

Anti-aging

Der er ikke nogen der vil se gamle ud.

Håndværk og andet fysisk hårdt arbejde tager hårdt på kroppen. Rynkerne kan være på vej, hertil kinderne begyndt at hænge, så kommer kommentarerne også med på vejen. Du kan her med stor fordel overveje noget anti-aging creme. Inden man tager ud af døren skal det blot påføres ansigtet, også kan man give den noget mere når man kommer hjem, også er man ellers klar til at løbe videre.

Hår- og skægpleje

Når det kommer til hår om det er skæg eller om det er hår på hovedet, så er det for de fleste noget som man gerne vil sikre sig man har styr på.

Det kræver ofte ikke særlig meget, hold dit skæg rent med en skægshampoo fra made4men, du spiser drikker og udsætter skægget for meget uhygiejnisk. Derfor kan du med fordel bruge skægshampooen på samme tid som du alligevel skal bruge shampooen i badet.

Hvis man gerne vil have det helt flotte skæg inden arbejde, eller hvis man skal ud om aftenen, kan man med stor fordel overveje noget skægolie. Så er du sikker på, at du giver dit skæg de bedste vilkår, hertil kan du give dit skæg den bedste chance for at vokse pænt og sundt.

Voksen

Hvis du hertil også går meget op i, hvordan dit skæg ser ud, så har du nok allerede erhvervet dig en hårvoks eller to. De fleste har nok også lagt mærke til, at når det kommet til hårvoks er der rigtig mange forskellige ting der kan spille ind.


Der er både voks, pomade, gel og mange flere at vælge imellem, især når man kigger på de mange forskellige producenter der er på markedet.

Derfor kan med fordel også kigge forbi Mad4mens webshop, der kan man se hvilke slags de har på lager blandt deres over 20 forskellige brands.

Bliv godt kørende i firmabilen

Hvis i køre i firmabil til hverdag, så er du nok også interesseret i, at du så vidt muligt har en så behagelig køretur som muligt.

Det indebærer også musikken spiller i bilen, så hvis jeres jackstick er knækket, så kan i finde et kvalitetskabel som er langt nok til jer inde på avxperten.dk.