Mathilde Mackowski er co-founder af Sinful

Danske Sinful præsenterer nu verdens første sexlegetøjsserie lavet med ocean-bound plastik. ohhcean-serien byder på sexlegetøj belagt med silkeblødt silikone, der giver nyt liv til gammelt plastik.

Den splinternye ohhcean-serie byder på tre stykker sexlegetøj lavet med ocean-bound plastik, som efterfølgende er belagt med et tyndt lag silkeblødt silikone. Der er en effektiv magic wand, en G-punktsvibrator og en kropsvibrator. Alle tre er fuldt genopladelige, de kommer med syv forskellige vibrationsmønstre og endeligt bliver de pakket ind i miljøbevidst emballage.

Alle ohhcean-produkter er fremstillet i samarbejde med #tide, som er en af verdens førende organisationer inden for upcycling og genanvendelse af ocean-bound plastik. Det er et samarbejde, som Sinful er meget stolte af, og det er der flere grunde til. #tide sørger for, at plastikken bliver indsamlet i og omkring havet i Sydøstasien i samarbejde med velgørende organisationer. De sørger samtidig for, at materialet ikke kun er lavet af 100% recycled ocean-bound plastic, men hele processen er faktisk også drevet af vedvarende energi.

Fra plastiklåg til vibratorer
Fra plastiklåg til vibratorer

Plastikken bliver samlet op af lokale fiskere i og omkring hav, vandløb og søer. Disse fiskere bliver både trænet i og betalt for at opsamle materialet og sortere det. Det er forskellige slags plastik, der bliver indsamlet. Både det, der kaldes PET og PP. PET, også kendt som polyethylenterephthalat, er let genanvendeligt termoplast. Det er den slags, du har mødt, hvis du har drukket af en sodavands- eller vandflaske. Lågene fra disse flasker er det, der gennem genanvendelsesprocessen ender ud med at være en del af ohhcean-produkterne.

Når plastikmaterialet er blevet samlet fra havet og alle de nærliggende områder, så bliver det registreret, vasket rent og trevlet i meget små stykker. Derefter bliver det bearbejdet hos samarbejdspartnere, der nedbryder det ved hjælp af vedvarende energi.

Det har været en lang rejse for Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, og hendes team at nå i mål med ohhcean. Det krævede en dedikeret teamindsats og intenst samarbejde med de dygtigste fagfolk inden for området for at få alle elementer til at gå op i en højere enhed. Produkterne fra ohhcean by Sinful skulle være intet mindre end et luksuriøst sexlegetøj lavet med en genanvendelig kerne, som præsterer mindst lige så godt som alt andet i samme kategori – og produceret under etisk ansvarlige forhold.

LÆS MERE HER!

Reklame: