Reklame:


Mandeaften

Dette indhold er sponsoreret

Nogen gange er det bare nødvendigt at få lidt mandehørm ind i hjemmet. En aften, hvor vennerne begiver sig afsted til dit hjem, hvor det eneste formål med aftenen er, at der intet formål er.

Fortsætter efter reklameblokken:

En aften, hvor dig og dine venner kan være mænd sammen uden brok omkring lugt, vold eller for meget rødt kød, og i denne artikel finder du de bedste fire råd til, hvordan du kan sætte rammerne for sådan en aften.

Er disse råd dog ikke nok til at kreere den bedste stemning, har dig og dine venner nu muligheden for et thc olie køb, hvor i kan opleve effekten af cbd olie ganske lovligt.

Reklame:

Gør provianten klar

For at du kan skabe rammerne for den bedste mandeaften, er det vigtigt, at du har provianten klar. Inden dine venner kommer er du altså nødsaget til at slå et smut forbi den lokale købmand. Det vigtigste punkt på din liste er kød. Alt afhængigt af menuen skal du selvfølgelig bestemme, hvilken type, som passer bedst til din aften, men den vigtigste regel at huske her er også, at der skal være NOK. Eventuel inspiration til den bedste menu kunne være hotwings, spareribs, RØDE og STORE bøffer, og vigtigst af alt bacon. Du skal altså handle ind til den mest saftige proteinbombe, og det er kun din fantasi som sætter grænser.

Snacks og våde varer

Du skal selvfølgelig også have snacks klar. Dette kan bestå af chips med dip, beernuts og godt med slik. Dette er ikke en aften, hvor dine venner og dig skal tælle kalorier, så kom du bare en ekstra pose blandet godt i kurven. Til sidst, men så absolut ikke mindst, er det dit job at tømme hylderne for drikkevare. Har du ikke øl på køl derhjemme burde disse være det første, som du husker. Inden du går imod kassen er det sidste at huske, at denne aften er skabt omkring princippet ‘ad-libitum’, for det værste der kan ske, er at i løber tør.

Reglerne inde første øl åbnes

Inden dine venner og dig åbner den første øl, er det vigtigt at etablere de grundregler, som alle skal efterleve gennem sådan en aften. Den første værende, du har inviteret, ergo, er det dine regler, som gælder. Den anden værende, at det må udlukkes gasser af begge ender, og at der må tales højt om damer uden brok fra andre i flokken. Den tredje værende, hvad der sker på en mandeaften, bliver ikke sagt, når man kommer hjem.

Musik skal der til

Det er på tide at støve de gamle rockplader af, nu hvor fruen endelig har forladt hjemmet. Taylor Swift må altså stille sig til side til fordel for AC/DC. Som en del af den perfekte mandeaften, er det nemlig nødvendigt med bas og med volumen, som får dine naboer til at sætte spørgsmålstegn ved, om det nu var den rigtige ide at flytte ind i første omgang.

Reklame: