Custom Audio Denmark custom install

God lyd er fedt. Men god lyd tager plads. Alligevel behøver kabelmeter efter kabelmeter og synlige forstærkere ikke være en del af dit hjem. Se her hvordan!

Når sprød lyd skal høres, men ikke ses, er custom install ordene. I disse tider, hvor stort set alle har lynhurtigt internet og adgang til streamingtjenester i stride strømme, har det da heller aldrig været mere relevant.

Styr musikken fra din smartphone, tablet eller computer, og blæs din yndlingsnumre ud på alt fra badeværelset over soveværelset og ind i stuen. Ja, måske endda helt ud i garagen? Helt uden at tænke over, hvor tonerne kommer fra. For en custom install-løsning skjuler højttalerne i vægge og lofter, så de stort set ikke kan ses.

Konen bliver glad

Med wi-fi-opkobling kan du selv styre, om hele hytten skal spille de samme sange. Eller om guitarrytmer og klassiske strygere skal kæmpe om at ryste taget af boligen fra hvert sit rum. Imens resten af familien flader ud til den seneste Netflix-basker i surround sound ind i stuen.

Med indbygget custom install-lyd i hele huset slipper du desuden for, at kæresten insisterer på at smide dine højtelskede højtalere ud. Det er jo svært at brokke sig over noget, man ikke kan se. Smart, ik’?

Her ser du, hvordan højttalerne er bygget elegant og diskret ind i væggen. Så bliver det da ikke mere lækkert?

Omvendt kan du også prøve at foreslå din bedre halvdel at gøre lyden til en del af hjemmet. For hvem har nogensinde sagt, at en subwoofer ikke kan levere tung bas uden at være en øjebæ? Præcis – ingen. Få da komponenterne bygget ind i eksempelvis møblerne.

Du kan jo allerede få fjernsyn, som i slukket tilstand ligner malerier. På samme måde kan lyd blive lige så meget ét med den måde, du har indrettet dig på. Lyd i lækre løsninger er der nok af. Der er tilmed professionel hjælp at hente, hvis du kontakter Custom Audio Denmark. Lige fra idéer og alternative løsning til den færdige montering. Mulighederne er ikke bare mange, de er tæt på endeløse.

Reklame:

Prøv dig frem i et enkelt rum. Med tiden kan det jo blive helt indlysende, at der også skal være lyd i det næste rum. Og næste igen.

Slut med kabelsalat

Hos Custom Audio er de specialister ud i sprøde toner. De hjælper dig hele vejen, også selvom du kun skal bruge lækker lyd i ét rum. Kabelsalat i lange baner og skrattende forbindelser er nu fortid med custom install fra nogle af Danmarks dygtigste feinschmeckere indenfor lyd.

 

Når de tilmed sørger for, at alt højttalerlyd i dit hjem aldrig er mere end et par smartphone-klik væk, så bliver det ikke federe, nemmere eller mere lige til.

Besøg dem på customaudio.dk og hør meget mere om mulighederne for dig og dit hjem.

Selv badeværelset kan få indbygget højttalere, så du kan hygge med konen i spa-badet til lækre toner fra Spotify.
Annonce:

Reklame: