De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt i deres liv gamet. Konsolgaming er det fedeste, når det kommer til sociale arrangementer. Om det er hele drengegruppen, der er ovre til en kold fra kassen og en FIFA-turnering eller om det er den bedste skytte i Call of Duty, så der bare én ting, der er vigtig; Udstyret skal være i orden.

For hvad hjælper det, at chipsskålen er fyldt, drinken er hældt op og strømmen er sat til, hvis controlleren pludselig ikke virker? Et godt råd er derfor at investere i noget lækkert tilbehør til din Playstation 4, da det giver en langt bedre spiloplevelse, og gør det meget sjovere at spille. Og så bliver man nok også lidt mere populær blandt vennerne, hvis man har det fedeste gear.

De bedste controllere skal kunne det hele

Gennem årene er der udviklet et utal af forskellige typer controllere. Alt efter, hvad du spiller og hvem du er, så er der forskellige controllere, der passer bedst. Det handler altså først og fremmest om at mærke efter, når man sidder med controlleren eller står med den i butikken. Passer den til dine hænder? Ligger den godt i hånden, og kan du hurtigt navigere rundt på knapperne?

Derudover er der selvfølgelig de rent tekniske muligheder, som de nyeste controllere giver dig. Med de nyere modeller er der ofte både indbygget jackstick, indgang til headphones, touch pad og en share-knap, som gør, at du hurtigt kan optage og dele dine spil med andre.

I disse tider, hvor det bliver mere og mere populært at dele sine spil, er den funktion ganske nyttig og nem at bruge.

Hvis man vælger de nye controllere kan man hurtigere navigere i spillene, og ligegyldigt hvilket spil du bruger din tid på, så er det pengene værd at have en god controller.

Meget tilbehør at vælge imellem

Man skal se sig godt for, når man er på jagt efter optimeringsmuligheder for sin Playstation 4. Kvaliteten af gamer-dele kan være meget varierende, så sørg for at få læst ordentligt på varen, og sæt dig ind i, hvad der rent faktisk er nødvendigt for lige præcis dig.

En luksusting, man nemt lige kan tilføje til sit arsenal, er et ekstra batteri til controlleren. Alle kender nok situationen, hvor den ene spiller er nødt til at sidde med ledning i stikket helt tæt på konsollen, fordi stikket skal lades op. Det er bare ikke optimalt, så tilføj et ekstra batteri, så du slipper for at stoppe spillet.

En anden ting, der også kan lette gamingen en hel del uanset spil, er en PS4 fjernbetjening. Med remoten kan du let navigere rundt i dit mediecenter og eksempelvis starte og stoppe film.

Der findes selvfølgelig langt mere lækkert tilbehør på markedet, og det er bare med at tage for sig, hvis man gerne vil gøre lidt ud af gamingoplevelsen. Det handler blot om, at kende sig selv og sine behov – så findes der helt sikkert noget tilbehør, der kan opfylde dem.