Foto: Boosted Magazine 7 Auto Show Denmark

Vil du gerne have fat i årets bedste Black Friday tilbud? Men orker du ikke at stå i lange køer rundt omkring i landets mange storcentre og på gågader? Så har vi lavet en guide til dig, der viser, hvor du kan spare rigtig mange penge, når du shopper online.

Black Friday er efterhånden en tradition, som rigtig mange danske butikker og butikskæder har taget til sig – og det gælder både de fysiske, men også onlinebutikkerne. Og det er i den grad kommet forbrugerne til gode, for du kan faktisk ende med at spare rigtig mange penge. Nogle af de mest strukturerede danskere er endda begyndt at tage forskud på juleindkøbet til Black Friday. Og der er mange penge at spare.

Og hvis du drømmer om at få fat i nogle af dagens bedste tilbud, skal du sætte kryds i kalenderen den 23. november. For her vil de danske butikker bugne med Black Friday tilbud.

Men hos Forbrugerrådet Tænk råder man dog forbrugerne til at tænke sig om, inden de hiver kreditkortet op ad lommen.

»Mit bedste råd er, at man ikke blot lader sig rive med af stemningen, men fokuserer på selve priserne frem for de glitrende skilte med diverse rabatter. Mangler man noget, kan der muligvis være gode tilbud at hente, men det er en god idé at undersøge markedet og priserne hos flere konkurrenter, før man slår til,« forklarede juridisk konsulent Jakob Steenstrup sidste år til Søndagsavisen.

Og allerede sidste år meldte flere af de helt store kæder ud, at de forventede endnu flere kunder på Black Friday. Både Elgiganten og Dansk Supermarked meldte sidste år om en stor stigende omsætning på selve dagen. Så der er ingen tvivl om, at det kræver tålmodighed og måske også en vis portion held at få del i de store tilbud i butikkerne. Til gengæld kan du let finde gode tilbud på massevis af danske webshops.

Spar 50 % på udvalgte fotocollager og Instagramplakater

Mangler du en personlig julegave til kæresten, din mor eller til bedsteforældrene, så er fotocollager en rigtig god løsning. De er personlige og rammer lige i hjertet. Konceptet er, at du samler dine bedste billeder og sender dem til Plakattrykkeren.dk, så designer de og billedbehandler dine fotos i en personlig collage. De fås i mange forskellige designs – og i anledning af Black Friday 2018 har Plakattrykkeren.dk op til 50 % rabat på udvalgte plakater. Fotocollagerne er et oplagt alternativ til fotokalenderne eller fotobøgerne, som typisk gives til bedsteforældrene i julegave.

Du kan købe dem lige her

Spar mindst 30 % på Danmarks største bilshow

Mangler du derimod en julegave til far, bedstefar eller kæresten? Så er det oplagt at give ham en billet til Danmarks største bilshow. I anledning af Black Friday har arrangørerne af netop Auto Show Denmark valgt at give mindst 30 % på weekendbilletten til næste års show. Her får danske mænd mulighed for at opleve en masse superbiler, drifting i kæmpe live arena og meget mere. Der er dømt benzin i blodet i Odense Congress Center til august 2019.

Du kan købe dem lige her

Foto: Boosted Magazine / Auto Show Denmark

Spar 20 % på din næste tale

Står du overfor at skulle holde dit livs tale? Så får du i anledning af Black Friday mulighed for at bestille din næste tale med en rabat på 20 %. Hos Danske Taleskrivere skriver nogle af landets bedste taleskrivere taler for både private og erhvervsfolk. Holdet hos Danske Taleskrivere er vant til at arbejde med mange forskellige typer af taler. Så uanset om du er på jagt efter en sjov fødselsdagstale, en seriøs bestyrelsestale eller en politisk tale, så er de klar til at gøre din tale uforglemmelig.

Du kan bestille lige her