Julegave til mor

Har du heller ikke nogen anelse om, hvad du skal give din mor i julegave? Vi hjælper dig godt på vej med fem bud på, hvad du kan købe eller fabrikere til hende i år.

Julen 2021 nærmer sig med hastige skridt, men mangler du stadigvæk en gave til din mor? Så fortvivl ikke! For vi har samlet en liste over gaveidéer til, hvad du kan putte ind under juletræet til din mor.

Er din mor også den type, der har alt? Eller ønsker hun sig bare sjældent noget? Vi har nogle bud på, hvad der kan sikre den gode julestemning i år.

1) Hvis julegaven skal være personlig

Det er ingen hemmelighed, at personlige gaver typisk er dem, vi husker bedst. Så hvis du gerne vil vise din mor, hvor betænksom du er, kan du med fordel gå personligt til værks.

Du kan indfri alle din mors forventninger med en dekorativ collageplakat med de bedste billeder fra året, der netop er gået. De findes i alle mulige designs, så der er med garanti også et design, der netop passer til din mors stil og ønsker.

Du kan designe collageplakaten lige her

2) Hvis mor er træt af far, der snorker

Brokker din mor sig over, at din far snorker? Så kan du sikre julefreden med den her gave. For der findes faktisk en løsning på problemet.

Men de her smarte SleepPhones kan mor lukke alle forstyrrende lyde ude inklusiv snorken. I stedet kan din mor lytte til musik eller andet. Fordelen ved de her SleepPhones er, at de er rare at benytte i sengen.

Du kan købe dine SleepPhones lige her

3) Hvis mor skal forkæles

Trænger din mor til at blive forkælet? Så kan du købe et lækkert, afslappende dampfodbad til hende!

Fodbadet her er den rene luksus. Det fungerer ved hjælp af damp, der omslutter fødderne. Derudover bliver fodsålerne masseret.

Du kan købe fodbadet til din mor lige her

4) Hvis mor ikke vil dele chokolade

Hvis din mor ikke er meget for at dele sin chokolade, så kan du drille hende med en pakke Toblerone med eget navn på.

Den her personlige Toblerone er en sjov ekstra gave til mor.

Du kan købe chokoladen lige her