Gaver til manden, der har alt

Hvad giver man en rigtig mand i gave? Det er et af livets sværeste spørgsmål, for vi mænd ønsker os jo faktisk ikke rigtig noget – jo, men så har vi som regel selv allerede købt det. Og dog, for her får du 8 ret seje gaveidéer til din ønskeseddel. Selv tak.

Det er mega svært at finde på nye gaveidéer år efter år. Vi er helt med. Faktisk føler vi hundrede procent med dig, og hvert eneste år river vi os i håret for at finde på ønsker. I et forsøg på at hjælpe vores læsere med at bevare hårpragten lidt endnu, har vi derfor researchet helt i bund og samlet de absolut fedeste gaveidéer, du kan smide på ønskesedlen. Uanset om vi snakker jul eller fødselsdag.

TIL ØLENTUSIASTEN – BRYG DIN EGEN ØL
Brug din egen øl
Hvilken mand drømmer ikke om at brygge sin helt egen øl? Kunne det ikke være overskudsagtigt at servere en egenproduktion for dine gæster? Hvis du kan se fidusen, kan du jo smide et ølsæt fra Brewbarrel på ønskeseddel. Det er en let metode til at teste dine evner af inden for ølbrygning.

KLIK HER FOR AT SE BRYG-SELV-KITTET

TIL BILENTUSIASTEN – BILLET TIL DANMARKS STØRSTE BILMESSE
Køb billet til Danmarks største bilmesse
Der findes ikke mange mænd på kloden, som ikke elsker biler i alle afskygninger. Derfor er Auto Show ikke til at komme udenom. Det er Danmarks største bilmesse med over 25.000 besøgende og over 40.000 kvadratmeter biler for enhver smag. Her er tonsvis af underholdning for både store og små – inde og ude, når Odense Congress Center åbner dørene til årets største og fedeste event for bilentusiaster. Ses vi? Mandesiden er faste gæster til messen hvert år – selvfølgelig.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM AUTO SHOW 

TIL STAR WARS-FANS – GENIALE LAMPER
Star Wars lamper
Findes der nogle mænd over 30 år, som ikke er helt pjattede med Star Wars? Vi kender i hvert fald ikke ret mange. Men vidste du, at der findes det mest blærede merchandise i Star Wars-universet? Vi har fundet to alt for fede lamper, du kan ønske dig. Man kan både få en Star Wars The Mandalorian lampe, men også en lampe med selve filmtitlen.

Star Wars The Mandalorian lampe

Vi har haft en afstemning her på redaktionen om hvilken lampe, der var den fedeste. Men resultatet endte uafgjort, så du får en anbefaling på dem begge to:

KLIK HER FOR AT SE DE TO FEDE STAR WARS-LAMPER

TIL LEGEBARNET – BÆRBART BORDTENNISSÆT
Bærbart bordtennissæt
Gider kæresten/konen ikke at have et permanent bordtennisbord stående, så er det her bærbare bordtennissæt et genialt alternativ. Du kan sætte det op, når gutterne kommer på besøg, og I skal have en herreaften med fart på. Eller du kan nappe en kamp imod ungerne. Det er mega smart, fordi det eneste du skal bruge, er et spisebord med lidt plads omkring det, så er du kørende. Det er en perfekt gave til manden, der har alt.

KLIK HER FOR AT SE DET SMARTE BORDTENNISSÆT

TIL DEN MADGLADE – CHILI KLAUS KVÆRN I GAVEÆSKE
Chili Klaus kværn
Er du også vild med mad? Og gerne den stærke af slagsen? Så kan det være, at du skal overveje at smide en Chili Klaus gaveæske på ønskesedlen. Chilisættet her indeholder tørrede chilifrugter og en special krydderikværn med indgraveringer. Her snakker vi altså kræs for chilikendere – og et sikkert hit til manden, der mener at have alt.

KLIK HER FOR AT SE CHILI-GAVEÆSKEN

KLASSIKEREN – SMARTE STRØMPER I GENIALT SYSTEM
Tidy Sock Drawer
Mange mænd inklusiv os her på redaktionen er typisk helt tomme for gaveidéer. Derfor havner der stort set altid strømper på vores ønskesedler. Men det behøver jo ikke at være så kedeligt, som det plejer at være. Du kan jo vælge at ønske dig lidt mere festlige strømper end normalt. Vi har her fundet en gaveæske, der gør det let at organisere dine strømper i tøjskabet, og så giver den lidt humor til en ellers måske kedelig garderobe. Boksen indeholder 15 farverige sokker. Et must på enhver ønskeseddel hos manden uden den store fantasi (altså 99 procent af alle mænd).

KLIK HER FOR AT SE DE GENIALE SOKKER

TIL JÆGEREN ELLER GADGETELSKEREN – VILDTKAMERA
Billigt vildtkamera
Hvem elsker ikke et godt stykke legetøj? Vi har fundet et vildtkamera, som kan fange enhver bevægelse med sit nattesyn. Så er du jæger, eller vil du bare gerne holde øje med, hvad der sker i din have om natten, så er vildtkameraet et genialt ønske. Kameraet tager billeder i høj oplæsning, og det filmer i fuld HD-opløsning.

KLIK HER FOR AT SE DET SMARTE VILDTKAMERA

SPILLET TIL DIG – MEN OGSÅ TIL KÆRESTEN
Please Me - Frækt spil til par
Trænger dig og kæresten til at forkæle hinanden, så kan I prøve kræfter med spillet PleaseMe fra Sinful. Det er et legende spil baseret på dialog, hvor I skiftes til at udfordre hinanden. Så skal der ske noget helt nyt i jeres parforhold, kan spillet her måske hjælpe jer på vej. Det er i hvert fald en klar anbefaling herfra.


KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM DET FRÆKKE SPIL