Fede gadgets til haven

Foråret og sommeren er på vej, og her kan se du tre fede ting, der gør din have helt perfekt – og meget sjovere.

Vi elsker forår og sommer, men det hele bliver lige en tand sjovere, når det inkluderer nogle sjove gadgets til haven. Og den slags har vi her fundet tre af. Læs med!

Bestway Oppusteligt Fodbolddart

Bestway Oppusteligt Fodbolddart
Hvad sker der, hvis du kombinerer fodbold med dart? Du får naturligvis en spændende udfordring i form af fodbolddart! Sigt på bullseye, spark den selvklæbende fodbold mod den enorme dartskive og saml flest point, når vi tager dartkonkurrencen til et nyt niveau.

LÆS MERE HER!

Solopvarmet Udendørsbruser

Solopvarmet Udendørsbruser
Maksimer sommerens Glamping liv og tag brusebad i haven! Med en solopvarmet udendørsbruser kan du nyde kølighed og samtidig slippe af med både sved og sand fra dagens udeliv. Vandbeholderen rummer 20 liter vand, som varmes op af solens stråler, og blanderen lader dig temperere vandet.

LÆS MERE HER!

Reklame:

Slackers Ninja Line Klatrebane
Lav ninjatræning hjemme! Slackers Ninja Line er klatrebanen, hvor du svinger dig mellem forskellige greb og samtidig træner styrke, smidighed og andre ninjafærdigheder! Pakken indeholder syv greb i tre forskellige modeller, og klatrebanen, der sættes fast mellem to træer, er en sjov udfordring til både børn og voksne!

LÆS MERE HER!