Gaveideer til far

Er du også helt tom for idéer, når det gælder gaver til din far? Vi har samlet en masse inspiration til dig, så du ikke selv behøver at scrolle rundt for at finde de helt rigtige gaveidéer til far.

Til øl-entusiasten
Jordkølet øl
Hvis du har set Blinkende lygter, så husker du måske også, at under en scene i filmen kommer der fokus på, at øl skal have den helt rigtige temperatur. Der bliver talt om jordkøling – og eksperimenteret med konceptet.

Men nu kan du sørge for, at din far bliver den heldige ejer af en kølebrønd til øl eller sodavand, hvis han er på vandvognen. Så nu behøver han ikke kun drømme om jordkølede drikkevarer. Det er da den absolut sjoveste gadget til dato. Vi er totalt vilde med kølebrønden – og har faktisk selv noteret den på ønskesedlen.

KLIK HER OG SE DEN FEDE KØLEBRØND!

Få farmand med på noderne med en Airfryer
Airdryer
De fleste har sikkert hørt om den nyeste køkkengadget – nemlig airfryeren. Den skulle efter sigende næsten kunne det samme som en frituresteger, men ved brug af langt mindre olie. Og det bedste af det hele er, at den ikke bruger så mange strøm som andre maskiner. Så hvis du vil glæde farmand med at spare på både fedt og energi, er airfryeren måske den rigtige gave.

KLIK HER FOR AT SE FRYEREN!

Skægpleje til fars fuldskæg
Skægolie
Er din far udstyret med et godt skæg, er det en oplagt idé at forære ham noget lækkert skægolie. Vi har fundet den her gaveæske med et stort udvalg af skægolier fra The Bearded Man Company. Der skulle derfor gerne være dufte til enhver smag. Der skulle sågar være en olie, der dufter af kaffe. Perfekt gave til manden, der har alt.

KLIK HER OG SE SKÆGOLIERNE! 

Til handymanden
Sammenklappelig arbejdsbænk
Er der også gemt lidt af en handymand i din far, så kan du overveje at gå all in og investere i en sammenklappelig arbejdsbænk. Det er da helt genialt, så den ikke stå og fylder, når den ikke bliver brugt. Den kan til gengæld tages frem, når det er nødvendigt. Arbejdsbordet inviterer til alt fra mindre saveprojekter til lidt større byggeprojekter.

KLIK HER FOR AT SE ARBEJDSBÆNKEN! 

Når far skal passe børnebørn
Hoppeborg
Er din far ved at være i den alder, hvor han får dine børn på besøg? Så kan det jo være, du skal overveje at gå med en gave, der kan glæde både din far og dine børn på samme tid. Vi har fundet den her fede oppustelige hoppeborg, som kan gøre hyggen mellem din far og dine børn til det rene eventyr. Hoppeborgen fra Bestways Spring N’ Slide kommer desuden med en rutsjebane – og kan rumme op til tre børn.

KLIK HER FOR AT SE HOPPEBORGEN!

Til outdoor-typen
Telt
Drømmer dig og din far om at tage ud i vildmarken og få en på opleveren, så kan du jo overveje, om det er i år, I skal kickstarte jeres drøm. Det er da oplagt at forære ham et telt, der rummer jer begge to, men uden at I nødvendigvis behøver at ligge i ske. Med et telt fra Outlust får I hver sin hule at overnatte i.

KLIK HER FOR AT SE TELTET!

Til den snusfornuftige
Uldsko uldtøffel
Det er måske lidt i den kedelige afdeling at give sin far et par sutsko. Men nu befinder vi os jo faktisk midt i en energikrise – og vi kender op til flere fædre, der synes, det er spild af penge at kaste gaver efter dem. Du kender helt sikkert typen, der bliver glad for at slippe for selv at tage penge op ad lommen – og her er lækre håndlavede og uldne hjemmesko med garanti et hit.

KLIK HER FOR AT SE DE LÆKRE ULDSKO

Til øl-elskeren
Ølhane fadølsanlæg
Er din far helt vild med øl, så kan det være, du skal overveje at købe en Ølhane fra Fizzics Draftpour til ham. Producenten lover en lækker omgang skum, så du næsten får fornemmelsen af at være på værtshus hjemme i din fars dagligstue. Du kan bruge både små og store øldåser til ølhanen, men faktisk også ølflasker. Ølhanen giver altså din far mulighed for at nyde sin yndlingspilsner, men bare med lækkert skum på toppen.

KLIK HER FOR AT SE DEN SMARTE ØLHANE

Ramme med lynhurtig udskiftning
Ramme til tegninger fra børn
Er din far blevet bedstefar? Og modtager han tonsvis af tegninger fra børnebørnene? Så er det oplagt at købe en ramme til ham, hvor man lynhurtigt kan skifte tegningerne ud. Det er helt vildt smart, for når der produceres en ny tegning, kommer den uden på de gamle, som på den måde bliver bevaret på en let og overskuelig måde.


KLIK HER FOR AT SE MERE TIL RAMMEN

Gadgetten vi ville ønske, vi havde opfundet
Holder til karklud
Hvor tit finder man ikke en ulækker karklud i håndvasken? Nu kan du hjælpe din far af med problemet ved at investere i en totalt genial karkludsholder fra Magisso. Den monteres let og smart med magnet, så der skal hverken skrues eller bores. Den fås både i en plastik-udgave, men også en lækker model i rustfrit stål.

KLIK HER FOR AT SE HOLDEREN