Roccat Torch

Der er ikke noget værre end dårlig lyd, når du skal se videoklip, høre podcasts eller følge en stream på Twitch. Så her er en god nyhed til alle streamere og Youtubere – navnet er Roccat Torch.

Roccat Torch er en helt ny USB-mikrofon, der er perfekt til gaming og streaming. Det kan være Youtubere, Twitch-streamere eller måske podcastere. Her får du lyd på studieniveau og samtidig med brugervenlige kontroller som på en mixer fra en professionelt studie.

Her er tre pickup-mønstre, plug-and-play-forbindelse og tre belysningszoner, som gør mikrofonen til et seriøst valg for dig, der elsker god kvalitet, men som ikke gider at tømme hele børneopsparingen for at shoppe efter lyd.

For at blive lidt tekniske, så har Roccat Torch tre pickup-mønstre: Kardioid, stereo og et unikt Whisper pickup-mønster. De tre mønstre gør mikrofonen ideel til gaming- og streamingbrug, uanset hvor du befinder dig.

Roccat Torch

Det dobbelte kondensatorkapseldesign og 24-bit lyd i studiekvalitet med op til 48 kHz samplingshastighed betyder, at alt fra stille hvisken til det højeste skrig bliver leveres skarpt og tydeligt. Genialt.

Desuden har mikrofonen mixer-kontrolelementer, der gør det muligt nemt at kontrollere mikrofonens pickup-mønstre eller justere lydstyrke og forstærkning. Og så har mikrofonbasen også en lydgennemgang, der giver dig mulighed for nemt at overvåge og kontrollere lydindstillingerne. Og så kan mikrofonen slås fra via den kontaktløse bevægelsesaktiverede lydløs-funktion i toppen. Indikatoren på basen viser tydeligt, når du er lydløs.

Roccat Torch koster 99,99 euro, og du kan se mere til den her!

Roccat Torch
Roccat Torch kan også passe på en boom stang.
Reklame: