Roccat Syn Buds Core

Vi elsker god lyd, men vi elsker også at gøre en god handel. Derfor er de helt nye Syn Buds Core fra ROCCAT det helt geniale valg af høretelefoner.

Du kender nok situationen, hvor du leder efter et produkt, som gerne må være i fornuftig kvalitet, men du gider samtidig ikke bruge hele formuen på gamergrej. Det har ROCCAT, som er ejet af Turtle Beach, nu en løsning på. Altså hvis det er høretelefoner, du leder efter.

ROCCAT Syn Buds Core høretelefoner med kabel og stik på 3,5 mm – altså et helt klassiske sæt in ears høretelefoner. Her får du god lyd via 10 mm drivere, der sørger for krystalklar lyd, uanset om de bruges ved skrivebordet eller er forbundet til en mobile enhed på farten.

Syn Buds Core earbuds leveres med et 1,2 meter langt kabel med en indbygget mikrofon og lydstyrkekontrol samt en multifunktionsknap, så du nemt kan besvare og afslutte opkald. Syn Buds Core earbuds med kabel lover alsidighed og ydeevne og kan fås nu på www.roccat.com og hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på bare 199,00 kr.

Roccat Syn Buds Core
Roccat Syn Buds Core

“Uanset om du spiller, lytter til musik eller træner, tilbyder Syn Buds Core earbuds maksimal bekvemmelighed, komfort og ægte lyd i høj kvalitet. Gaming over mobilen er allerede enormt og bliver kun større, så vi har skabt Syn Buds Core til ROCCAT-fans og gamere, der ønsker at få mest muligt ud af deres høretelefoner. Syn Buds Core tilbyder holdbarhed og kvalitetskomponenter til en overkommelig pris”, siger René Korte, ROCCAT’s grundlægger og General Manager for PC-periferiprodukter hos Turtle Beach.

Syn Buds Core earbuds kan tilsluttes enhver kompatibel enhed med et 3,5 mm lydinterface. De leveres med et stofetui til nem transport og tre forskellige størrelser af silikone-ørepropper for at sikre den perfekte pasform. Syn Buds Core earbuds viser mærkets ikoniske logo i sølvgrå, mens resten er i askesort for at give et elegant og stilfuldt udseende.