Rainbow Six Siege-hold dyster i København i den kommende Major-turnering

I dag har Ubisoft og BLAST offentliggjort detaljerne om årets første BLAST Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Major, som finder sted i København fra den 24. april til den 7. maj.

Danmark er allerede en af de førende værtsnationer, når det kommer til esports-events. BLAST R6 Major er internationalt set en af de største esportsbegivenheder i år – og vil ligeledes være Københavns første store Siege-begivenhed nogensinde.

Turneringen introducerer et helt nyt format og byder et publikum velkommen i Majorens sidste weekend fra 5. til 7. maj i Forum København i hjertet af København.

Billetterne er tilgængelige nu på: https://www.ticketmaster.dk/blast_r6_major_cph2023 

Datoer og lokation:
– Phase 1: 24. til 27. april – ikke åbent for publikum.
– Phase 2: 29. april til 3. maj – ikke åbent for publikum.
– PGase 3: 5. til 7. maj – åben for publikum i Forum København

1. etape af 2023-sæsonen er i gang allerede, hvor hold i ni globale regioner konkurrerer om at kvalificere sig til BLAST R6 Copenhagen Major. De 24 bedste booker en billet til Majoren i Danmark, hvor de konkurrerer om Major-titlen, en del af præmiepuljen på $750.000 – og sidst men ikke mindst point for at kvalificere sig til Six Invitational 2024 i Brasilien.

Danmark har en stærk tilknytning til spillet Rainbow Six Siege og et passioneret fællesskab – anført af legenden; den dobbelt verdensmester, Niclas ‘Pengu’ Mouritzen, og den seneste Six Invitational-vinder og MVP, Benjamin ‘ Benjamaster’ Dereli.

Yderligere detaljer om format, lokation, billetsalg og mere er tilgængelig her: https://rainbow6.com/CopenhagenMajor2023

Annonce:

Reklame: