Turtle Beach Recon 500

Det nye Recon 500 fra Turtle Beach er det perfekte valg for gamere, der søger et headset med imponerende lyd, multiplatform kompatibel og til en pris, der er til at betale.

Turtle Beach udgiver i dag en banebrydende ny tilføjelse til deres velkendte Recon gaming headset serie. Recon 500 er et multi platform gaming headset, der leverer ekstraordinær lyd ved alle frekvenser.

I den sammenhæng er det værd at nævne, at headsettet har noise-cancelling, krystalklar lyd og egner sig også til folk med briller. Alle kan spille og selvfølgelig samtidige have en god oplevelse. Memory-skummet former sig efter dine ører og gør derved, at man kan bruge headsettet i lang tid uden problemer.

Recon 500 understøtter multi platform med Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™, PC og kompatible mobile enheder. Recon 500 er altid klar til kamp, og der er ikke brug for batterier.

Turtle Beach Recon 500

Recon 500 udgives i Europa den 18. juni 2021 i farverne sort og Arctic Camo og kan allerede forudbestilles på turtlebeach.com til den vejledende pris på 649 DKK.

“Recon 500 leverer noget af det mest imponerende, vi har set i Recon serien. Vi ved, hvad gamerne forventer af et headset i denne prisklasse. Derudover giver vi jer et innovativt design, ekstraordinær lyd og høj komfort”, siger Juergen Stark, Chairman og CEO, Turtle Beach Corporation.

Væsentlige features
– Dual Driver patent der er designet med seperate kamre som kan kende forskel på de forskellige frekvenser. En størrelse på 60 mm der sikrer den bedste lyd samt en realistisk oplevelse.
– Udviklet til den professionelle gamer. Features som blandt andet TruSpeak™, noise-cancelling mikrofon der sikrer os en oplevelse vi ikke glemmer.
– Eclipse™Dual Drivers og AccuTune™ giver os den bedste lydoplevelse og går ikke på kompromis med noget.
– Memory-skum giver dig en komfortabel oplevelse.
–  Justerbar og meget fleksibelt letvægts headset.
– Turtle Beach´s eksklusive ProSpecs™ fjerner det tryk man tit kan få fra et headset når man bruger briller.
– olume kontrol og mulighed for at mute mikrofonen på selve headsettet.
– Passer perfekt til din yndlings konsol, controllers, mobil enhed eller alt andet som har et 3.5mm jack stik.

Reklame:

Annonce:

Reklame: