The Dark Eye

Nye gaming-titler på vej til dig, der elsker eventyr og spænding!

Daedalic Entertainment udsender den 27. januar de klassiske eventyr The Dark Eye: Chains of Satinav og The Dark Eye: Memoria til Nintendo Switch, Xbox Series X | S og Xbox One, PlayStation 5 og 4. The Dark Eye-serien er et af Europas mest populære rollespil-verdener, og man kan nu opleve eventyret, der foregår inden for Aventurias verden for første gang på konsoller.

I The Dark Eye: Chains of Satinav påtager du dig rollen som fuglefanger Geron, som har til opgave at hjælpe kongen med at skabe fred ved at fange mistænkelige krager, der plager det berygtede overtroiske og konflikt drevne kongerige Andergast. Imidlertid viser Gerons opgave sig ikke kun uventet vanskelig, men det viser sig også at være det første skridt i hans livs største eventyr – førende ham til grænserne til de kortlagte lande Aventuria og videre.

Se den fede trailer til The Dark Eye: Chains of Satinav her:

I The Dark Eye: Memoria oplever du to spændende historier i én. Ved at rejse gennem forskellige tidsperioder følger du rejsen fra Sadja, en sydlig prinsesse, der længes efter at være en krigshelt, og Geron, hovedpersonen i The Dark Eye: Chains of Satinav, der ønsker at løfte en forbandelse fra sin kærestes skuldre.

Søgen efter svar fører snart til en kæde af begivenheder, der forbinder både Sadjas og Gerons historier og truer med at gøre nutiden til en dyster afspejling af en længe glemt fortid.

Se traileren til The Dark Eye: Memoria her:

Reklame:

Annonce:

Reklame: