Arcadia Fallen

Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om “det lille lokomotiv der kunne”. Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre været det mest omtalte spil til dato på verdensplan.

Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

Arcadia Fallen har toppet hitlisten over bedste sælgende spil i Otome genren på verdens største spilplatform Steam. Spillet vandt også kort før nytår prisen Editor’s Choice – Indie of the Year 2021 for bedste narrativ, via den Australske spil organisation IndieDB, der har millioner af tilhængere verden over.  Seneste i rækken af success for Arcadia Fallen, er nomineringer til den anerkendte danske Spilprisen i kategorierne “Bedste Debut” og “Bedste Narrativ”. Det vil endeligt afsløres om Galdra Studios vinder når prisuddelingen finder sted den 26. april.

“Modtagelsen af Arcadia Fallen har været hjertevarmende. Der er rigtig mange spil derude som handler om brutal og meningsløs vold, men vores spil handler i stedet om romance og intimitet. Det er noget anderledes fra hvad de fleste forbinder med computerspil. Derfor var vi heller ikke sikre på hvordan spillet ville blive modtaget. Det skulle dog vise sig at der ikke var nogen grund til at vores bekymring, for Arcadia Fallen er blevet positivt modtaget verden over, og det glæder mig hver gang nogen deler deres oplevelse på de sociale medier.” – udtaler Daniel Svejstrup Christensen, fra Galdra Studios.

Arcadia Fallen

Arcadia Fallen er et LGBTQ+ venligt spil hvor man spiller som en ung alkymist lærling, der ufrivilligt bliver trukket ind i en konflikt mellem mennesker og magiske væsner. Det er et spil, der i høj grad handler om rejsen, og på denne rejse får spilleren følgeskab af fire karakterer, som spilleren har mulighed for at skabe romantiske forhold med. Hvis romantik ikke er noget for dig, kan du ligeledes gå på opdagelse og danne meningsfulde platoniske bånd til de karaktere du nu må møde gennem spillet. Som en del af spillet skal man også finpudse sine evner som alkymist for at løse kriser og hjælpe folkene omkring sig.

“Inden vi grundlagde Galdra Studios, håbede jeg på at få arbejde som forfatter i den danske spilindustri, men alle jeg mødte fortalte mig, dette ikke ville være muligt, da der allerede var én person som sad på alt arbejde, der var som forfatter i Danmark. I trods startede jeg Galdra Studios og med succesen af Arcadia Fallen har vi ikke blot skabt plads til mig selv i industrien, men ligeledes skabt plads til flere med ønske om at arbejde som forfatter. Vi er nu er i gang med at ansatte vores anden forfatter i virksomheden.” – udtaler Mette Jakobsen, medstifter af Galdra Studios

Vi krydser fingre – Der venter sig en spændende fremtid for Galdra Studios!

Annonce: