Funcom Metal: Hellsinger

Funcom ejer nu den største aktiemajoritet i det svenske spil studie The Outsiders og ser nu på at udvide til Stockholm.

Den norske spiludgiver Funcom og den svenske spiludvikler The Outsiders har arbejdet tæt sammen i et godt stykke tid med den kommende rhythm FPS titel Metal: Hellsinger. Spillet er udviklet af The Outsiders og udgives af Funcom. Som resultat heraf, har Funcom opkøbet aktiemajoriteten hos The Outsiders, og båndene er stærkere end nogensinde, efter Funcom har slået pjalterne sammen med studiet som har base i Stockholm.

Deres fælles spil Metal: Hellsinger et mega heftigt skydespil akkompagneret af heavy metal, så uundgåeligt enhver drengerøvs våde drøm. Se blot traileren her:

The Outsiders består af veteraner fra studier som DICE, Avalanche, King, Rovio, Fat Shark og Guerilla Games. Funcom´s CEO Rui Casais er meget begejstret for at de to firmaer nu har sikret sig en længerevarende samarbejde. David Goldfarb er Creative Director og medstifter af The Outsiders, og har tidligere haft ledende roller under udviklingen af spil som Payday 2 og Battlefield Bad Company 2.

Funcom har base i Oslo som udvikler og udgiver af online spil til PC og konsol. Det blev stiftet i 1993 og er kendt for spil som Conan Exiles, Secret World Legends, Age of Conan and Anarchy Online. Tidligt i 2019 fik Funcom rettighederne til at producere spil baseret på Frank Herbert´s bestseller Dune. Et Open-world survival spil baseret på Dune universet er således allerede under udvikling og spås til at blive Funcom´s mest ambitiøse spil til dato.

I dag har Funcom også løftet sløret for deres planer om at åbne et nyt kontor i Bukarest (Rumænien) som nyt hovedkvarter for at sikre den bedste kvalitet. Funcom har allerede kontorer i Oslo (Norge), Lisabon (Portugal) og Raleigh (USA).

Annonce:

Reklame: