Et kompakt design uden greb, og som har latterligt hurtige optiske kontakter, AIMO RGB-belysning og meget mere – ROCCAT’s Vulcan TKL Pro i Arctic White lander lige i tide til julehøjtiderne.

ROCCAT, Turtle Beachs subbrand for PC-udstyr, har i dag annonceret, at det kompakte Vulcan TKL Pro PC-gamingtastatur nu fås i Arctic White. Vulcan TKL Pro Arctic White er den seneste tilføjelse til ROCCATS prisbelønnede gamingtastatur-serie.

Den kompakte størrelse er perfekt til seriøse PC-gamere, der ønsker en større rækkevidde af musebevægelser, mens ROCCAT’s latterligt hurtige Titan Optical Switches registrerer tastetryk op til 40 gange hurtigere end klassiske mekaniske tastaturer, samtidig med at de lover dobbelt så lang levetid.

Vulcan TKL Arctic White fremviser også ROCCAT’s dragende AIMO RGB-belysning og kan synkroniseres med andre AIMO-kompatible enheder via ROCCAT’s Swarm-software. Tastaturet er tilgængeligt i dag på www.roccat.com og hos deltagende forhandlere i Danmark til en udsalgspris på 1.249 DKK.

“Vi er glade for at udvide sortimentet med TKL Pro Arctic White, fordi fans har ventet på at få det mindre tastatur til deres Arctic White setup,” siger René Korte, ROCCATs grundlægger og General Manager for PC Peripherals hos Turtle Beach.

“Dets design ligner intet andet på markedet, og dens byggekvalitet garanterer alle gamere en enestående oplevelse.”

Roccat Vulcan TKL Pro keyboard