Roccat Magma keyboard

Hvis du bruger en del tid foran computeren med gaming, vil du sandsynligvis gerne have fingrene i et keyboard, der både fungerer godt, men som også ser frækt ud. Sådan et har vi testet denne måned. Navnet er Roccat Magma.

Der er faktisk ikke noget værre end at game på udstyr, som er i ringe kvalitet. Det svarer til at deltage i et Formel 1-løb i en Fiat 500. Det går bare ikke. Men problemet kan være, at prisen på gamingudstyr i god kvalitet ofte er ret høj. Indtil nu.

Roccat har med giganten Turtle Beach i ryggen skabt en serie af gaminggrej til nogle priser, hvor de fleste kan være med.

Her har vi f.eks. fået fingrene i deres nye Magma-keyboard. Det koster blot 60 euro. Altså 445 kr. Men hvordan så med kvaliteten? Den er absolut godkendt.

Roccat Magma keyboard

Fede features
Det 5-zoners keyboard er baggrundsbelyst gennem den semi-transparante topplade via det unikke AIMO-lyssystem. Det er altså ikke selve tasterne, som er belyst, men i stedet hele pladen under tasterne.

Der medfølger også en hvileplade, som kan give dig en bedre position til dine hænder. Men den kan også tages af på få sekunder, hvis det ikke lige er dig.

Et andet og åbenlyst vigtigt element ved et keyboard er naturligvis tasterne. De skal kunne holde længe, og de skal have en god følelse og hurtig respons. Det sørger Roccat Magma for. Endda med mindre lyd end et klassisk mekanisk keyboard, som mange synes larmer en del.

Roccat Magma keyboard

Her på redaktionen er vi store fans af Roccat, da mærket giver dig præcis den rette balance mellem kvalitet og pris. For lad os bare være ærlige og sige, at vi ikke er professionelle gamere – og aldrig bliver det – men derfor må det stadig gerne se godt ud og være i fin kvalitet.

Pris og specifikationer på Roccat Magma
Højde: 3,90 cm
Bredde: 45,20 cm
Længde: 15,70 cm
Vægt: 870 gram
Pris: 445 kr.