ROCCAT Kone XP

Hvis du gamer en del, ved du også, hvor vigtigt det er med grej, der bare spiller. Og hvis du leder efter en seriøs mus, er ROCCAT Kone XP lige noget for dig.

Nogle mennesker tror, at en mus bare er en mus, når du spiller. Men sådan er virkeligheden ikke. Der er kæmpe forskel på det grej, du kan købe til din gamingoplevelse. Også når det gælder mus. Derfor ser vi her nærmere på en nyhed fra ROCCAT.

Kone XP er en ny gamermus, som har et helt særligt design og hele 15 programmerbare knapper via det smarte Easy-Shift-system. Der er også indbygget højre- og venstreklik i musen scrollhjul, der kaldes Krystal 4D.

Titan Switch Optical er endnu et navn, du finder på Kone XP-pakken. Det betyder optiske knapper, der altså ikke er mekaniske, som du måske kender det fra ande gamingudstyr. ROCCAT lover, at knapperne er hurtigere end de mekaniske, og at de har en 100 million kliks holdbarhed. Det er alligevel også et par dages gaming.

ROCCAT Kone XP

Kone XP har også 3D RGB-lys fra sine 22 LED-dioder, der giver fed stemning, når du spiller. Selve musen fås i sort ellerhvid.

Musen er med kabel, hvilket ikke er noget problem – tværtimod gør det, at vægten kan holdes langt nede, da batterier vejer en del. Og mange professionelle gamere spiller slet ikke trådløst.

ROCCAT Kone XP koster 670 kr. og kan købe på eu.roccat.com/products/kone-xp

ROCCAT Kone XP