Roccat Kone Pro gaming mus

Hvis du søger en mus til gaming, som både er i super god kvalitet, men som samtidig ikke koster kassen – så hedder løsningen: Roccat Kone Pro.

Der skal alligevel noget til at blive kaldt ‘verdens bedste gaming mus’, men det er faktisk, hvad flere medier i udlandet har kaldt den nye Roccat Kone Pro, som vi også har prøvet her på Mandesiden.

Om det er lige præcis den bedste nogensinde er jo en smagssag, men der er ingen tvivl om, at her har vi fat i et produkt i højeste kvalitet. Men høj kvalitet betyder jo som regel også en høj pris. Men det er faktisk slet ikke tilfældet her.

Roccat Kone Pro er resultatet af 14 års udvikling af gaming mus, og derfor er det ergonomiske design så efterprøvet, at folk elsker det. Mandesidens redaktion inklusive. Den ligger bare super godt i hånden – som man siger.

Roccat Kone Pro gaming mus

Som flere andre Pro-produkter fra Roccat har Kone Pro de unikke Titan Switch optiske taster. De er hurtigere end mekaniske taster, og de skulle holder dobbelt så længe. Holdbarhed spiller også ind på scroll-hjulet, som kaldes Titan Wheel Pro og er udført i aluminium.

På ydersiden er Kone Pro bygget i en speciel bikube-mønstret skal, der sørger for styrke, men samtidig en ekstremt lav vægt på bare 66 gram. Skallen er lavet så tynd på tasterne, at Roccats AIMO-lys med 16,8 millioner farver kan lyse igennem. Super sprød detalje.

Men der er jo kabel på, vil nogen måske kommentere. Ja da, det er sådan, de professionelle gamere gør. Det giver nemlig den hurtigste responstid og den laveste vægt, da musen derfor ikke skal slæbe rundt på et tungt batteri.

Og hvad koster den nye Roccat Kone Pro så? Den koster under 500 kr, hvilket er uhørt billigt for en gaming mus i så høj kvalitet.

Du køber den lige her!

Roccat Kone Pro gaming mus
Roccat Kone Pro fås i hvid eller sort.
Annonce:

Reklame: