Astralis kvinder

Danske Astralis har hold i flere af verdens største spiltitler og -ligaer og nu lancerer organisationen endnu et hold, dog i et spil, hvor Astralis allerede har markeret sig i den internationale top.

Astralis lancerer nemlig i dag et nyt kvindeligt Counter-Strike hold, der fra start træder ind i den største internationale kvindeliga; ESL Impact. Målet med holdet er både sportsligt og værdimæssigt, da det for Astralis nok handler om at skabe de største resultater, men også at gøre en positiv forskel.

Anders Hørsholt, Administrerende direktør i Astralis:

– Vi har længe arbejdet med tankerne om et kvindehold i Counter-Strike, og vi har fra start været i dialog med ESL i forhold til vores syn på at skabe de bedst mulige rammer for en international kvindeliga.

– Det er helt naturligt for Astralis at være en aktiv del af denne udvikling, som vi ønsker at skubbe endnu mere til med vores nye hold. Vores værdier handler både om at præstere bedst muligt og altid at udvikle os, men også og i særdeleshed at omfavne gaming på alle niveauer, uanset traditionelle skel.

– Vi kan se, hvor meget vores kvindelige brasilianske FIFA-spiller, Stephanie ”Teca” fylder i hjemlandet som ambassadør for kvinder i esport, og det handler i høj grad om repræsentation for at skubbe til en positiv udvikling. Nu gør vi det så også i Counter-Strike, hvor vi ved, hvor meget vores navn og brand fylder både i Danmark og internationalt.

– Vi tror på, vi med vores tilstedeværelse og investering i hold og budskaber kan være med til at gøre en positiv forskel. Sammen med den nye liga og andre hold, der også er med eller er på vej med nye hold, kan vi gøre kvinde-CS endnu mere interessant for både fans og brands, og dermed også gøre det til en god forretning.

– Det i sig selv vil skabe et endnu sundere økosystem, hvilket er i sidste ende kommer alle til gode, fortæller direktøren.

Reklame:


Aurora Lyngdal, holdkaptajn/talsperson:

– At blive en del af Astralis er en drøm, vi nærmest stadig ikke helt tror på er virkelighed. Det er en kæmpe organisation, der er kendt for at være professionelle og visionære, men det er så meget mere. Vi har brugt en uge på møder med stort set alle på hovedkontoret, og man kan mærke på alle, de går ind i det her med både hjerte og professionalisme for at gøre en forskel.

– Vi har samlet et hold, der kommer til at kæmpe med helt i toppen af alle turneringer, med spillere, der alle vil være verdens bedste. Som kvinde i Counter-Strike kæmper man både for resultater og for respekt, og med Astralis-stjernen på brystet og organisationen bag os, tror vi på, vi kan vinde begge kampe.

– Vi kommer i hvert fald til at kæmpe med alt, vi har både i kampene og i hverdagen, fortæller Astralis’ herboende norske talsperson.

Holdet går under navnet ”Astralis”, som alle andre hold der ikke er i talentprogrammet. Første turnering indledes torsdag, hvor Astralis debuterer i ESL’s Impact liga. 

Holdet består af:

  • Aurora Lyngdal (26, NO/DK), Lurker, holdkaptajn
  • Kászandrá ”kezziwow” Héjja, (26, UNG), Support, In-Game Leader
  • Rachel ”RacheLL” Kujawa (23, FRA), Entry Fragger
  • Selin “spike” Alak (21, TY/TYR), Lurker
  • Yoana ”Joanana” Vlaykova (20, BUL), AWP
  • Rafael ”FeldmaN” Rodriquez, (33, SPA) træner

Annonce:

Reklame: