Gran Turismo 7 i København

PlayStation har netop lanceret det længe ventede bilspil Gran Turismo 7, der giver bil- og spilentusiaster mulighed for adrenalinpumpende oplevelser i flotte biler. Spillet giver samtidig spillere med flair for fotoredigering mulighed for at tage fotorealistiske billeder af deres drømmebiler på forskellige locations i hovedstaden, fx Børsen, Nyhavn eller Amalienborg.

Hvordan vil din drømmebil egentlig se ud, hvis den stod parkeret et sted i Nyhavn en lun sommeraften i juli? Det har spillere mulighed for at opleve i det nye Gran Turismo 7, som PlayStation netop har udgivet, og som er udviklet af det Japanske studie Polyphony Digital.

I spillet finder man foto-featuren Scapes Mode, der giver spillerne mulighed for at placere og redigere billeder af biler på tværs af 2.500 kendte lokationer fra hele verden.

Her kan spillere bl.a. finde 16 kendte steder i København, der giver mulighed for fantastisk flotte, fotorealistiske og lokale billeder. Spillere kan bl.a. finde flotte baggrundsbilleder af Nyhavn, Toldbodgade, Sydhavnsbroen, Amalienborg, Børsen, Niels Juels Gade, Gefionspringvandet og Skuespilhuset.

Gamere med en fotograf i maven
Med Scapes Mode får spillerne et fuldt funktionsdygtigt fotoredigerings-setup, der omfatter justerbare kameraindstillinger som blænde, eksponering, fokus, lukkehastighed og meget mere. Derudover indeholder Scapes Mode også en række filtre og effekter.

Scapes Mode tilbyder også mere avancerede indstillinger for de mere entusiastiske fotointeresserede. Når billederne er færdigredigerede kan de gemmes i spillets Scape-tilstand, deles direkte på Twitter via Share-funktionen eller hentes ned på en USB til anden brug.

Gran Turismo 7 i København

Gran Turismo 7 fejrer seriens 25-årsjubilæum
Gran Turismo 7 tilbyder en opslugende racing-oplevelse, som har været seriens varemærke siden spillet udkom første gang i 1997 til den originale PlayStation konsol. Spillet indeholder mere end 420 biler, som kan benyttes på 97 baner spredt over 34 lokationer i hele verden. Heriblandt den legendariske Nürburgring i Tyskland, Daytona International Speedway i Florida og Circuit de la Sarthe, som er kendt fra Le Mans.

Reklame:

En hyldest til alle bilentusiaster
I Gran Turismo er der noget for enhver smag, og hvad der sker på banen er kun en lille del af, hvad spillerne kan se frem til.

Til bildesignere indeholder spillet funktionen Livery Editor, der gør det muligt at skabe unikke designs til spillets mange biler. Det er endda muligt at uploade egne designs online via Grans Turismos hjemmeside. Til de historieinteresserede indeholder Gran Turismo 7 også Museum Mode, som lader spillere dykke ned i hver enkelt bilproducents mangfoldige historie.

Læs mere HER

Annonce:

Reklame: