Astralis undervisning

Esport og gaming har fundet indpas på mange uddannelsesinstitutioner, og mange undervisere har så småt taget hul på brugen af spil og spilelementer som en styrkelse af undervisningen. Mange steder bruges gaming og esport dog fortsat mere eller mindre tilfældigt som uddannelsesværktøj, og det ønsker Astralis at afhjælpe.

Astralis Nexus, True North og Teachlab har gjort en masse erfaringer på området, og sammen præsenterer de nu et nyt uddannelsesforløb til pædagoger og andre med ansvar for børn og unges læring. Forløbet fokuserer på at dygtiggøre underviserne i brugen de mange læringsværktøjer, som gaming og esport byder på.

Sammen med nogle af feltets førende eksperter præsenterer Astralis Nexus i dag et otte uger langt uddannelsesforløb, som giver deltagerne en praktisk, logisk og let-anvendelig værktøjskasse. 

Deltagende fagfolk vil efter endt kursus føle sig endnu bedre klædt på til at inkludere og øge trivslen hos børn og unge, samtidig med at fagpersonerne i forløbet styrkes i brugen af gaming og esport i relevante undervisnings- og læringssituationer.


Tung erfaring, ideelle omgivelser
Michael Dassa og Henrik Christian Højstrøm har sammen udarbejdet forløbets materialer og praktik, og står sammen for at uddanne fagpersonerne i de otte uger.

Michael er pædagogisk konsulent og selvstændig, hvor han rådgiver, vejleder og kompetenceudvikler ledere og fagpersonale på dagtilbuds-, skole- og fritidsområdet, bl.a. i hvordan man kan skabe inkluderende fællesskaber med formål om at styrke børn og unges trivsel. 

Henrik har en baggrund som cand.scient.pol. Henrik har både været leder i folkeskolen og vicerektor på Niels Brock sammenlagt i 8 år. I dag er er Henrik til dagligt partner i virksomheden True North, hvor han udvikler og faciliterer True Norths mange programmer for unge og voksne.

Første hold forventes at starte i uge 8, 2023, og hele forløbet foregår i Astralis Nexus’ lokaler på Vesterbrogade 3. 

Reklame:

Læs meget mere om forløbet og muligheden for at tilmelde sig her:
https://astralisnexus.gg/da/articles/uddannelse/

Annonce:

Reklame: