Turtle Beach SCOUT AIR

Turtle Beach er mestrene i gamingudstyr, og de har netop releaset deres helt nye Scout Air True Wireless Earbuds, som er perfekte til enhver gamer med sans for kvalitet.

I dag betyder lyden mere, end du måske tror, når vi snakker gaming. Lyden er næsten lige så vigtig som det, spillerne ser på skærmen. Spørg enhver pro gamer fra f.eks. Counter-Strike-scenen, og de vil give os ret i, at lyden kan betyde forskellen mellem sejt og fiasko.

Derfor skal du gå efter godt grej – også med hensyn til lyden. Og det kan f.eks. være noget af udstyret fra Turtle Beach.

Deres nyeste Scout Air er trådløse earbuds designet til konsol- og pc-gamere på farten – og så er de kompatible med iOS, Android og andre Bluetooth®-aktiverede enheder som Nintendo Switch™, Windows-pc’er og Mac®.

Turtle Beach SCOUT AIR

Til mobilspil har Scout Air en Game Mode på 60 ms feedback og hele 20 timers samlet batteri. Desuden er de IPX4-klassificeret for sved- og vandtæthed, så det vil ikke være noget problem at lytte til musik eller podcasts, mens du træner mellem dine games.

Dobbeltmikrofoner leverer super lyd fra din stemme, og de medfølgende øre-tips giver en behagelig pasform til lange spilsessioner. Funktioner som f.eks. brugerdefinerbare touch-aktiveret kontrol, nem valg af EQ-forindstillinger, aktivering af Game Mode og batteriovervågning er tilgængelige via Turtle Beachs Audio Hub-app til Scout Air.

Turtle Beach Scout Air trådløse earbuds kan bestilles på www.turtlebeach.com samt hos udvalgte forhandlere i Danmark til 799 kr. fra i dag.

“Markedet for mobilspil voksede til næsten 100 milliarder dollars i 2021, og vi fortsætter med at udvide vores portefølje af produkter til mobilspil, så spillere på iOS, Android og Nintendo Switch kan drage fordel af fordelen ved at bruge Turtle Beach-udstyr. I denne kategori tilbyder Scout Air trådløse earbuds top lydkvalitet, klarhed og komfort på et niveau, der rammer de høje krav, som konsol- og pc-gamere ønsker, når de er på farten”, siger Juergen Stark, formand og CEO, Turtle Beach Corporation.

NBA-stjernen Josh Hart, der er fan af og partner med Turtle Beach, søger frihed og ydeevne i trådløse høretelefoner, når han rejser, træner og er på farten. Josh samarbejdede med Turtle Beach tidligt i udviklingen af de nye Scout Air for at sikre, at de opfylder hans aktive mobile gamingbehov. Portland Trail Blazers’ guard fortæller:

“Jeg vil have en fantastisk lydkvalitet, uanset om jeg er hjemme eller på farten, og det er ligegyldigt, om jeg spiller, lytter til musik eller chatter. Jeg har brug for klarhed, komfort og fantastisk lyd, og Scout Air earbuds leverer varen.”

Turtle Beach SCOUT AIR