Astralis dokumentar

Esports-giganten Astralis er klar med en helt ny dokumentarserie, der afdækker en sæson fuld af dramatik, triumfer og skuffelser. Mandesiden.dk har set alle fire afsnit, og du kan rolig glæde dig!

Serien, som får premiere mandag den 20. november kl. 16, byder på en dybdegående rejse ind i hjertet af Danmarks mest succesfulde esports-organisation.

2023 har været et år mange op- og nedture for Astralis. Selv med fine resultater og opsving i efteråret, har 2023 budt på udfordringer, der langt oversteg forventningerne. Dokumentarserien skildrer denne tumultariske periode, hvor nye trænere, et opdateret performanceteam og friske talenter blev sat ind for at indfri de høje ambitioner, men desværre uden de ønskede resultater.

Den dramatiske fortælling kulminerer med, at holdet misser deltagelse i den sidste store CS:GO Major, en begivenhed der førte til markante ændringer i både den sportslige ledelse og spillertruppen. Serien leverer et ærligt og følelsesladet indblik i de interne stridigheder og det pres, som spillerne og ledelsen står overfor.

“Vi er også allerede i gang med optagelserne til sæson 2, hvor fokus ikke kun er på spillerne, men også på ledelsen og de beslutninger, der påvirker organisationen ud over det sportslige”, fortæller kommunikationsdirektør, Steen Laursen, til Mandesiden.dk.

Herunder kan du se traileren til dokumentaren, som kan ses fra 20. november på Astralis egne kanaler:

Annonce:

Reklame: