Kone XP

ROCCAT, Turtle Beachs prisvindende mærke til PC-gamingudstyr, præsenterede i dag den helt nye Kone XP PC-gamingmus.

ROCCAT’s allerførste produkt, den originale Kone, blev lanceret i 2007 og blev en bestseller blandt PC-gamingmusene takket være dens overlegne ergonomi. Den nye Kone XP er kulminationen på 15 års forskning og udvikling for at fremstille en brancheførende gamingmus med mange anvendelsesmuligheder. Kone XP forbedrer sine forgængere på alle måder med omhyggeligt perfektioneret ergonomi og banebrydende 3D RGB-belysning samt ROCCAT’s Owl-Eye 19K DPI optiske sensor og latterligt hurtige Titan Optical Switches. Med 15 knapper og 29 tildelbare funktioner er ROCCATs Kone XP en af de mest tilpassede og konfigurerbare PC-gamingmus, der findes, og fans kan forudbestille i dag til DKK 699.00 på www.roccat.com og hos deltagende forhandlere i Danmark. Kone XP lanceres den 29. marts 2022.

“Vi har designet Kone XP til at være den perfekte mus i størrelse med fantastisk 3D RGB-belysning, et væld af tilpassede knapper og vores nyeste teknologi, så pc-gamere kan vinde ethvert pc-spil med stil og selvtillid,” siger René Korte, ROCCATs grundlægger og General Manager for PC Peripherals hos Turtle Beach. “Vi bruger uhyrlig meget tid på at være besat af størrelsen og formen på vores Kone-mus. Kone XP er den åndelige efterfølger til Kone AIMO Remastered, som var en af de bedst sælgende mus i Tyskland i 2021. Dens ergonomi og layout med flere knapper gør den til et godt valg til ethvert spil, men Kone XP’s komfort og tilpasningsmuligheder gør den til en fantastisk hybridmus, der er perfekt til dit arbejde eller hjemmekontor, til at få skolearbejdet gjort, til at skabe indhold og meget mere.”

Fans af Kone AIMO Remastered samt PC-gamere, der spiller en række spil på tværs af forskellige genrer, vil elske Kone XP’s design med flere knapper kombineret med den raffinerede ergonomi, den reducerede vægt og den generelle komfort fra ROCCAT’s ikoniske Kone-form. ROCCAT omdefinerer også endnu en gang RGB-belysning med Kone XP’s imponerende 22 LED-lys og gennemsigtige skal og gennem det revolutionerende 4D Krystal Wheel, der spreder RGB-belysningen gennem sit røgfyldte gennemsigtige design for at skabe en 3D-belysningseffekt. 4D Krystal Wheel tilføjer også venstre og højre laterale input til den standard vertikale klik- og scrollfunktionalitet, alt sammen leveret med ROCCAT’s karakteristiske taktile fornemmelse.

Kone XP

Kone XP har flere knapper end nogen anden mus i denne prisklasse. Den har 15 knapper, og takket være ROCCAT’s Easy-Shift[+]™-teknologi er der 29 mulige knapfunktioner – ideelt til strategispil og MMO’er som det netop lancerede Lost Ark og den forestående udgivelse af Elden Ring. Venstre og højre klik-knapper aktiverer Kone XP’s Titan Optical Switches, der giver et responsivt klik med latterligt hurtig aktivering for en hidtil uset hastighed og præcision. ROCCAT’s Titan Optical Switch er hurtigere end nogen mekanisk switch og har dobbelt så lang holdbarhed, og den har en blævrende aktiveringshastighed på 0,2 ms for op til 70 millioner klik, samtidig med at den tilbyder justerbar debounce timing, hvilket er nøglen til træk-klik. Med Kone XP PC-gamere kan de forvente intet andet end en skarp, responsiv udførelse med nul fejlklik. 

I hjertet af Kone XP PC-gamerne finder ROCCAT’s Owl-Eye 19K DPI optiske sensor (baseret på PAW3370 fra PixArt). Owl-Eye-sensoren sporer enhver musebevægelse med høj præcision for ekstrem præcision i spillet og kan tilpasses via ROCCAT’s Swarm-softwaresuite. 

Kone XP

Kone XP’s gennemsigtige skal sætter scenen for at fremvise ROCCAT’s AIMO-belysningsmotor og økosystem, der synkroniserer med andre AIMO-aktiverede ROCCAT-produkter såsom Magma-membrantastaturet eller de prisbelønnede Vulcans. AIMO producerer levende lysskærme i 16,8 millioner farver lige ud af æsken, uden behov for omfattende konfiguration. 

Kone XP er også udstyret med ROCCATs PhantomFlex™-kabel og varmebehandlede PTFE-glidere for at give en trådløs musefornemmelse. Kablet er fleksibelt, bøjeligt og let, og det vil ikke hænge fast eller vikle sig sammen, og musen glider jævnt hen over skriveborde. 

Du kan få flere oplysninger om de nyeste ROCCAT PC-gamingprodukter og tilbehør på ROCCAT.org og du skal huske at følge ROCCAT på Twitter, Instagram, Facebook, og YouTube.