Esport Danmark indgår partnerskab med Jyske Bank
Foto: Esport Danmark

Jyske Bank og Esport Danmark, som er forbundet for esporten i Danmark, har indgået en ny, omfattende partnerskabsaftale. Aftalen skal styrke Esport Danmark i arbejdet med at understøtte alle dele af den danske esport gennem et målrettet fokus på finansiel indsigt og dannelse.

Som en del af sin vision ønsker Esport Danmark at varetage og sikre social, sportslig og økonomisk udvikling samt bæredygtighed inden for alle led i esportens fødekæde og økosystem. Det er baggrunden for, at Esport Danmark netop har indgået et tæt strategisk samarbejde med Jyske Bank.

”Partnerskabet med Jyske Bank har stor betydning for os, fordi det giver os mulighed for at sætte fokus på hele paletten af finansielle løsninger, lige fra opsparing til en ny gaming-computer til investeringer med en længere tidshorisont. Med Jyske Bank som partner får vi en unik mulighed for at realisere nogle vigtige dele af vores vision”, udtaler Mikkel Lindegaard Andersen, Esport Danmark

Partnerskabet giver esporten i Danmark en nem tilgang til en nærværende bank, som kan byde ind med lige netop det hele esportens økosystem har brug for i form af digital og fysisk tilstedeværelse samt tilgængelighed, specialiseret rådgivning og en stærk produktportefølje.

Esport Danmark indgår partnerskab med Jyske Bank
Foto: Esport Danmark

Hos Jyske Bank glæder man sig også over det nye, strategiske samarbejde, der passer perfekt ind i bankens ønske og strategi om at indgå partnerskaber, der understøtter bankens fokus på bæredygtighed og samfundsansvar.

”Esport en meget inkluderende sportsgren, hvor alle kan være med uanset alder, fysisk form, etnicitet, køn, sprog, handicap og geografi – det taler direkte ind i vores strategi. Samtidig er det en sport i stor vækst og partnerskabet giver os en anderledes mulighed for komme i dialog med børn og unge. Vi kan medvirke til at gøre dem finansielt klogere, så deres økonomiske fundament bliver så godt som muligt, når de en dag skal stå på egne ben”, udtaler Jens Skov, afdelingsdirektør i Events & Partnerskaber i Jyske Bank.

Besøg Esport Danmark her!

Annonce:

Reklame: