Reklame:


Heroic

Det burde slet ikke kunne lade sig gøre – men det gjorde det alligevel. Heroic har vundet ESL One Cologne 2020.

For få måneder siden lå CS:GO-holdet Heroic fra lille Danmark nede på en 36. plads på verdensranglisten. Men så begyndte det at gå stærkt, og den her uge lå de nummer ni.

Her til aften udraderede Heroic så verdens nummer to, Vitality, i et brag af en vaskeægte afklapsning. 3-0 til Heroic hed resultatet efter blot nogle få timers kamp. Et vanvittigt flot resultat, der på papiret ikke burde kunne lade sig gøre.

Fortsætter efter reklameblokken:

Danske Heroic består af de fem danske spillere Casper ‘cadiaN’ Møller, Johannes ‘b0RUP’ Borup, Nikolaj ‘niko’ Kristensen, Martin ‘stavn’ Lund og René ‘TeSeS’ Madsen og træneren Nicolai ’HUNDEN’ Petersen, der nu får knap en millioner kroner i præmiepenge til deling.

– Jeg ved slet ikke, hvad der sker. En 3-0’er var drømmen, men vi troede ikke selv på det. Det er helt sikkert, siger ‘HUNDEN’ til TV 2 SPORT.

Reklame:

– Vi spiller bedre som hold. Vi spiller perfekt Counter-Strike lige pludselig, og det gør bare, at det bliver nemt mod Vitality, fortæller han.

– Individuelt kan de ikke matche Vitality. De har verdens bedste spiller (ZywOo, red). Heldigt for Heroic gad han ikke spille i dag. Der var flere spillere på Heroic, der spillede bedre end ham i dag, siger ekspert Jacob ‘Pimp’ Winneche til TV 2 SPORT.

Især fremhæves spilleren Martin ‘stavn’ Lund, der stod for 26 og 27 frags (kills) i de sidste to maps.

Kæmpe tillykke fra Mandesiden til alle fra Heroic-lejren!

Reklame:

Se highlights fra finalen her: