INZONE M3 fra Sony

INZONE M3-skærmen er en del af Sonys nye gamingserie, der er skabt til at give gamere fantastiske gamingoplevelser med høj ydeevne og rig mulighed for fordybelse.

Tidligere på året lancerede Sony det nye gamingbrand INZONE, der trækker på Sonys ekspertise som pioner inden for lyd- og billedteknologi og giver gamere mulighed for at fordybe sig i deres spil. Nu afslører Sony, at INZONE™ M3-gamingskærmen bliver tilgængelig fra januar 2023.

En flydende og dynamisk gamingoplevelse
INZONE M3 kommer med HDR-teknologi og en høj opdateringshastighed på hele 240Hz i Full HD med 1ms GtG[1]-responstid samt variable opdateringsteknologier. Det giver mulighed for at opfange selv de mindste bevægelser, f.eks. hos modspillere i skydespil. Med en dækning på hele 99 % af sRGB-farvespektrummet leverer INZONE M3 en levende gamingoplevelse med fordybende, rige farver samt mange skygger og nuancer, der gør scenerne mere realistiske.

Skabt til enhver spillestil
Den unikke tripod-fod til skærmen er dyb nok til både at give plads til keyboard og en stor musemåtte, alt imens kabelholderen sørger for, at bordet ikke bliver rodet. Desuden kan skærmens højde og vinkel justeres for at give en bedre gamingoplevelse.

Få fuld kontrol over dit gameplay
Ved hjælp af den indbyggede Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch) kan du anvende to pc’er eller én pc og én PlayStation 5 fra et enkelt setup af keyboard, mus og headset, der er tilsluttet skærmen. Du kan desuden optimere både lysstyrke og kontraster med FPS Game Picture Mode, så alle modspillere fremstår klart og tydeligt, alt imens Black Equalizer-funktionen afslører alle detaljer — også i skygger.

Perfekt til PlayStation 5
INZONE M3 er skabt til at passe perfekt sammen med PlayStation 5-konsollen. Derfor kommer skærmen også med Auto HDR Tone Mapping, der automatisk genkender skærmen under opsætningen og optimerer HDR-indstillingerne derefter. Derudover skifter skærmen automatisk mellem Cinema Mode og Game Mode, når der hhv. ses film eller spilles spil på PlayStation®5.

INZONE Hub PC-software: gør dit gameplay personligt
Sonys INZONE Hub-software til pc[2] er skabt til at styre INZONE-skærme og -headsets, så du kan skabe en personlig gamingoplevelse ved at skræddersy en lang række af muligheder, såsom lyd- og billedindstillinger.

Andre vigtige funktioner:

Reklame:

  • Høj opdateringshastighed på hele 240Hz med 1ms GtG-responstid[3] med variable opdateringsteknologier, som f.eks. NVIDIA® G-SYNC® Compatible[4] og VRR i HDMI 2.1-standard.
  • Kommer også med IPS-panel, DisplayHDR™ 400-certificering[5], hele 99 % dækning af sRGB-farvespektrummet samt understøttelse af 1.07 milliarder farver, der bidrager til en dynamisk og fordybende gamingoplevelse.

Pris og tilgængelighed:

  • INZONE M3 bliver tilgængelig i januar 2023 til en vejledende udsalgspris på 6000 kr.
Annonce:

Reklame: