Han er blevet kaldt “verdens bedste in-game leader” flere gange end Astralis har vundet turneringer og i dag kan holdets rygrad og mastermind skrive endnu 3 år som Astralis-spiller på sit i forvejen imponerende CV.

Lukas ”gla1ve” Rossander og Astralis er nemlig blevet enig om en kontraktforlængelse, der som minimum sikrer det gensidige forhold frem til sommeren 2024. En beslutning, der skaber stor glæde hos begge parter:

Lukas ”gla1ve” Rossander:

– Jeg har opnået utroligt meget med Astralis og det er klart at jeg har haft mange overvejelser før jeg gik ind i forhandlinger omkring en forlængelse. Var det på tide at prøve noget nyt eller kan jeg se mig selv i Astralis i lang tid fremover? I sidste ende var det ikke dog ikke så svært, indleder in-game leaderen.

– Jeg er Astralis i hjertet og uanset hvordan vi vender og drejer det er det her, jeg føler mig hjemme. Det er en organisation, der altid går forrest og altid stræber efter at udvikle spillet og spillerne – og så ligger det bare dybt i alle, at man spiller for at vinde de største titler.

– For mig handler det om at være et sted jeg fortsat kan se mig udvikle mig selv som spiller samtidig med, der er store ambitioner og dygtige, professionelle folk hele vejen rundt. Jeg har haft rigtig mange samtaler med Kasper Hvidt om de fremtidige ambitioner og udviklingspunkter for mig selv og for holdet, og jeg er sikker på, vi kommer til at præge Counter-Strike scenen i mange år fremover.

– Samtidig står jeg over for, sammen med min kæreste, at skulle have et barn i efteråret og når jeg kigger mig omkring, er der bare ingen andre steder, jeg føler ville give mig samme tryghed og fleksibilitet i den forbindelse. Når man skærer alt det professionelle af, med alt det medfører, så er der en fed familiefølelse i Astralis uanset om det er på holdet, på kontoret eller når vi møder alle fansene.

– Det betyder meget for mig, og jeg ser frem til de kommende tre år, hvor vi kommer til at tage endnu flere nye skridt og løfte mange flere pokaler, lover Lukas ”gla1ve” Rossander.

Reklame:

Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis:

– Når vi kigger på vores Counter-Strike hold i historisk perspektiv, har Lukas været instrumental for måden vi har udviklet spillet og hans altid grundige forberedelser har været én af nøglerne til holdets succes.

– Han er uden tvivl en af verdens bedste i sin rolle, og under vores samtaler i forbindelse med kontraktforhandlingerne, har det virkelig slået mig, hvor sulten og ærgerrig han er fortsat er. Vi er nået utroligt langt med holdet, men i forhold til måden vi arbejder både i og uden for spillet, har vi stadig masser at forbedre, og her kan man ikke undervurdere Lukas’ erfaring og bidrag til holdet. Han tænker virkelig Counter-Strike på et andet niveau end mange andre, og det kommer vi til at se meget mere til i fremtiden.

– Med underskriften på plads kan Lukas koncentrere sig om rollen som in-game leader, han får ro på i forhold til sit kommende fadderskab og kan tænke langsigtet i forhold til udvikling af strategien og holdets playbook, så vi kan tage de næste skridt vigtige i Astralis-historien. Det er på alle måder en god dag, konstaterer sportsdirektøren.

Lukas ”gla1ve” Rossanders kontrakt med Astralis løber frem til sommeren 2024. Counter-Strike holdet møder ind igen i starten af august.

Annonce:

Reklame: