Xyp9x fra Astralis

I forlængelse af indlemmelsen af Alexander ”Altekz” Givskov i førsteholdstruppen, hvor han i den kommende periode vil arbejde sammen med spillere og trænere, har Andreas ”Xyp9x” Højsleth indvilliget i at hjælpe talent-holdet.

Fortsætter efter reklamen:

Sportsdirektør Kasper Hvidt
– Alexander ”Altekz” har længe præsteret på et konsistent højt niveau og er i øjeblikket én af de mest talentfulde spillere i den rolle han varetager. Det har vi alle bidt mærke i, og i forlængelse af førsteholdstrænernes ønske om at arbejde med ham i den kommende periode har vi haft en god dialog med Andreas ”Xyp9x”, som har indvilliget i at hjælpe talent-holdet.

– Det siger alt om Andreas at han knytter næverne og hjælper, hvor han kan, så talenterne kan suge til sig af Andreas’ kæmpestore erfaring, samtidig med, vi kan give en af de dygtigste unge spillere muligheden for at komme tættere på førsteholdet. Andreas er stadig en del af vores main-roster, og den indstilling han viser i en svær situation er præcis, hvad vi i Astralis leder efter.

Andreas ”Xyp9x” Højsleth
– Jeg er stadig super-skuffet over at vi missede kvalifikationen til Majoren. Det var mit og alles mål, og en organisation som Astralis skal deltage i alle Majors; og gerne kæmpe med helt i toppen. Når det kikser for anden gang, er det klart, vi er nødt til at ryste posen. Jeg kender gamet og ved, hvad jeg bidrager med, men jeg er også Astralis-mand til benet og vil gøre det, der skal til for at vi kommer videre.

Fortsætter efter reklamen:

– Folk der kender mig, ved jeg er en team-player og selvom det nu er mig der tager en pause fra A-holdet, vil jeg altid være klar til at hjælpe organisationen og det hold, jeg har været en del af siden starten. Der er mange dygtige spillere på talentholdet, og jeg ser frem til at hjælpe dem. Jeg håber selvfølgelig, min erfaring og viden fra et utal af store internationale turneringer kan løfte spillerne endnu mere.

Alexander “Altekz” Givskov, ny support for Astralis CS

Alexander ”Altekz” Givskov
– Jeg er sindssygt glad for at være en del af talentholdet og den kultur, vi har opbygget. Vi arbejder for hinanden, og for at blive bedre hver dag, så vi kan få chancen på højeste niveau. Derfor var det selvfølgelig fedt, da ”casle” fortalte mig, de gerne ville have mig tættere på førsteholdet i den kommende periode, og jeg har tænkt mig at give alt for at hjælpe holdet. Jeg har ikke fået nogen løfter, så det handler bare om at vise, hvad jeg kan og hvem jeg er.

– Jeg ved godt, der vil være en masse spekulationer, men for mig handler det om Astralis og om at være en holdspiller, så vi sammen kan løfte resultaterne.

Andreas ”Xyp9x” spiller første kamp for Astralis Talent onsdag kl 12:30, hvor Prospects er modstanderen i European Pro League, sæson 7. Alexander ”Altekz” Givskov må vente lidt længere på sin førsteholdsdebut, som vil ske i forbindelse med online-turneringen Brazy Party 2023. Turneringen, som bl.a. byder på modstand fra hold som ENCE, BIG, OG og Eternal Fire, starter d. 27. april.

Reklame:

Reklame: