Lukas “gla1ve” Rossander

Da Lukas “gla1ve” Rossander er nået til enighed med en ny organisation, er det tid til at sige farvel og tak til en af hjørnestenene i Astralis’ historiske dominans i CS:GO.

I dag siger Astralis farvel og tak for alt til en af de mest vindende spillere nogensinde: In-game leader Lukas ”gla1ve” Rossander, som har fundet en ny arbejdsgiver uden for landets grænser. Det skriver Astralis i en pressemeddelelse.

Lukas har siddet på bænken i Astralis de seneste 5 måneder, men den 28-årige stjernespiller har nu fundet sit nye hold, som både markerer en afslutning på en imponerende karriere i Astralis og en ny begyndelse for den danske In-game Leader. 

Erklæring på vegne af alle i Astralis-organisationen:
Med 4 Majors, en endeløs række af turneringssejre, som kaptajn på det hold, der har siddet på toppen af verdensranglisten længere end nogen andre, og som en af dem, der for altid ændrede måden CS:GO blev spillet, er der en rigtig god grund til, at Lukas Rossander kaldes den bedste in-game leader nogensinde.

Blandt fansene, på holdet og i organisationen har Lukas altid haft en særlig plads, som kulturbærer i skabelsen af de første danske major-vindere, som manden, der fik fansene med holdet i svære perioder og som en af dem, der altid gik forrest i både nederlag og triumfer. 

Lukas, du vil for altid være en del af Astralis, Astralis-familien og Astralis-historien som en af de største nogensinde. På vegne af alle hos Astralis ønsker vi dig alt det bedste i fremtiden.

Tak for alt, Maestro!
Alle i Astralis

Lukas ”gla1ve” Rossander:
De sidste 7 år har defineret mit liv. Jeg vil altid huske Astralis som det største, jeg nogensinde har haft æren af at være en del af. En familie, der altid har været der for mig, fansene, alle dem, der arbejder bag kulisserne dag og nat, og selvfølgelig alle mine holdkammerater, som jeg har delt blod, sved og tårer med gennem årene.

Reklame:

Alle minderne, alle oplevelserne og alle præstationerne er noget, jeg vil værne om og huske, uanset hvor jeg går hen.

De sidste 2 år har været lærerige, og det vil jeg tage med mig ind i mit næste kapitel i livet. Jeg kan ikke vente med at vise alle, hvad der er det næste, men indtil videre..

Tak, alle sammen!
Lukas

Lukas “gla1ve” Rossander

Se Astralis-serien Behind The Stars her:

 

Annonce:

Reklame: