Astralis henter to danske stjernespillere og ny head coach
Foto: Astralis

Efter en tidlig exit fra dette års Major og et generelt svingende 2021, har Astralis besluttet at fremrykke en udskiftning på Counter-Strike holdet, hvor de to danske stjernespillere Benjamin ”blameF” Bremer og Kristian ”k0nfig” Wienecke sammen med cheftræner Alexander ”ave” Holdt og en udvidet stab er udset til at bringe Astralis tilbage i den absolutte verdenstop.

De træder ind i stedet for Peter ”dupreeh” Rasmussen, Emil ”Magisk” Reif og Danny ”zonic” Sørensen, som forlader Astralis senest til januar, hvor deres kontrakter udløber.

Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis:

– Alle i Astralis arbejder for at flytte grænserne for, hvad vi kan præstere, og for at blive dygtigere hver eneste dag. Vi vil vinde og vi vil gøre det med positiv energi og brystkassen fremme!

– Derfor har vi i ”gla1ve” og ”Xyp9x” forlænget med to absolutte kulturbærere og derfor valgte vi i foråret at hente det unge stortalent ”Lucky” ind, da ”dev1ce” ønskede at skifte til en organisation i nærheden af hans hjem i Stockholm.

– Vi vælger af samme årsag nu at fremrykke en udskiftning, der oprindeligt var lagt op til i januar, for at sikre os den afklarethed og fokus, vi behøver. Vi tilfører holdet to virkelig dygtige spillere og en ny træner, som alle kommer med en masse energi og motivation for at bringe os derhen, hvor Astralis skal være: Blandt de allerbedste i verden og en konstant bejler til alle de største trofæer, forklarer Hvidt.

Astralis henter to danske stjernespillere og ny head coach
Kristian ”k0nfig” Wienecke og Benjamin ”blamef” Bremer til Astralis. Foto: Astralis

Verdensklasse på og uden for serveren

– Både Kristian ”k0nfig” Wienecke og Benjamin ”blameF” Bremer er absolutte verdensklassespillere. Ud over deres åbenlyse kvaliteter på serveren kommer de med en personlighed, motivation og energi, der vil kunne mærkes helt ud til tilskuerne på den bageste stolerække i de største arenaer.

Reklame:

– Vi henter samtidig Alexander “ave” Holdt ind som ny træner. Han er kendt for sin unikke og dybe indsigt, samt taktisk forståelse og analytiske evner, som holdet kommer til at få enorm glæde af. Han vil sammen med vores performance team og holdkaptajn have ansvaret for forberedelse, strategi og struktur.

– De to spillere træder ind på holdet omgående og de vil få deres ilddåb foran 12.000 tilskuere til BLAST i Royal Arena. Astralis skal tilbage til der, vi hører hjemme og selvom nye ting tager tid, er jeg overbevist om, at vi allerede til første turnering vil se et hold med ild i øjnene og den sult efter at vinde, vi altid skal være kendt for, slår Hvidt fast.

Kæmpe respekt og tak

– Midt i vores glæde over at have holdet på plads, vil jeg gerne understrege min og vores kæmpe respekt for både Danny, Emil og Peter. De er legender i Astralis og vil altid stå først i historiebøgerne, når vores fortælling skal skrives. At skifte nu er den rigtige beslutning for Astralis og over for alle, der følger os, men når man har kæmpet, grint og grædt sammen, som vi har gjort med alle de tre, er der selvfølgelig også store følelser i spil.

– De har været med til at skabe noget helt unikt og de vil for altid være en del af familien. Uanset hvad de vælger, ønsker jeg dem på vegne af alle i Astralis det allerbedste fremover, konstaterer Kasper Hvidt.

De nye på holdet er ydmyg over for de sko de nu skal udfylde og har kæmpe respekt for det, der er skabt, men også med en smittende energi og glæde over at være med til at skrive de næste mange kapitler i den store Astralis-historie:


Benjamin ”blamef” Bremer:

– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Når Astralis ringer, skal der virkelig gode argumenter til at sige nej, og de samtaler jeg har haft bekræfter mig bare i, at det er her jeg vil være. Det er nogle kæmpe sko, jeg skal udfylde, men jeg føler også jeg kan bringe noget nyt til holdet, som kommer til at gøre en forskel.

– Det passer mig rigtig godt at spille med ”gla1ve”, som er en af de allerbedste in-game leadere i verden. Det betyder, jeg kan koncentrere mig mere om mit eget spil, og jeg vil gøre alt for at være med til at løfte det her hold. At kunne gå ind i Royal Arena med Astralis-trøjen på er en drøm, der går i opfyldelse, og jeg vil arbejde hårdt hver eneste dag for at give fansene det, de sukker efter. Vi skal vinde trofæer, og det kommer vi til, lover ”blameF”.

Kristian ”k0nfig” Wienecke:

– I andre organisationer har man lidt en følelse af at være sin egen ø. Her føler man med det samme, man træder ind i en familie med folk omkring dig, der alle arbejder for at du skal kunne præstere. Det er noget af det, jeg kommer for, samtidig med at jeg vil gøre alt for at skaffe flere titler og gerne en Major-stjerne eller to mere til trøjen.


– Jeg har virkelig stor respekt for det, ”det gamle” Astralis-hold har opnået og jeg ved godt, vi skal tage over efter nogle ekstremt populære spillere. Det motiverer mig kun endnu mere, for selvfølgelig er vi ikke dem, men vi er her for at tage de næste store skridt i Astralis-rejsen sammen med alle fansene, så vi kan bygge videre på alt det, der er skabt.

– Jeg kan få helt gåsehud ved tanken om at spille foran fansene i Royal Arena, men jeg ved også, det stiller store krav til mig som spiller. Jeg er så klar til at arbejde min bagdel ud af bukserne med de her drenge og det her hold, man slet ikke kan forestille sig det. Vi har et virkelig godt hold, nu skal vi bare spilles sammen, så vi kan gøre trøjen ære, siger ”k0nfig”.

Astralis henter to danske stjernespillere og ny head coach
Alexander ”ave” Holdt, ny Astralis-træner

Alexander ”ave” Holdt, ny Astralis-træner

– Set udefra har Astralis altid været dem, man gerne ville slå. Dem der arbejdede struktureret og som altid gjorde noget, man ikke lige havde forventet med deres set-up. Det glæder jeg mig ekstremt meget til at blive en del af, og til at være med til at udvikle på min måde.

– Jeg kommer med en analytisk og strategisk tilgang i forberedelserne, med fokus på at få en masse energi på holdet, så vi får det bedste ud af hver enkelt spiller. Det er meget i Astralis-ånden, tror jeg og jeg glæder mig mildest talt meget til at arbejde med holdet, men også med hele organisationen og de folk, der er omkring spillerne. Jeg kan ikke love titler fra dag et, men jeg kan love, vi kommer top forberedt og giver alt, vi har. Hver gang, slår ”ave” fast.

De to spillere tiltræder omgående mens ”ave” tilslutter sig snarest.

Holdet til BLAST i Royal Arena:
Lukas ”gla1ve” Rossander
Andreas ”Xyp9x” Højsleth
Lucas ”Bubzkji” Andersen
Benjamin “blameF” Bremer
Kristian ”k0nfig” Wienecke
Philip ”Lucky” Ewald

Annonce:

Reklame: