Foto: Nicolas Tobias Følsgaard / Discovery Networks Danmark
Foto: Nicolas Tobias Følsgaard / Discovery Networks Danmark

Nicklas Bendtner har lagt fodboldstøvlerne på hylden, og nu indtræder han i helt nyt projekt, der ligger hans hjerte nært.

Under Corona-pandemien sad Bendtner derhjemme og kedede sig, ligesom mange andre i hele verden. Og her kastede han sin kærlighed over computerspillet Counter-Strike.

– Da Corona-virussen kom, og jeg, som alle andre, var bundet af isolation, begyndte jeg at spille Counter-Strike. Det gav mig en følelse af forbindelse til omverdenen. Min viden og interesse begyndte at vokse, og jeg lærte om esportsindustrien og den indflydelse, den har på unge mennesker, som arbejder meget hårdt for at nå toppen, fortæller Bendtner i en pressemeddelelse.

– Det er derfor, jeg grundlagde Prosapia Esport, så mine medarbejdere og jeg kan hjælpe unge og lovende talenter med at nå deres mål. Men vigtigst af alt bringer spillet Counter-Strike mig glæde, forklarer han.

I august skrev mediet Finans.dk, at Nicklas Bendtners havde stiftet selskabet Prosapia Esport ApS. Hvilket nu er det officielle navn for den tidligere fodboldstjernes nye projekt.

Det nye hold består af profiler fra Danmarks bedste CS:GO-liga, POWER Ligaen, hvor Prosapia Esport stiller til start.

Prosapia Esport består af:

  • Rasmus ‘Equip‘ Christensen
  • Rasmus ‘Scr0b‘ Poulsen
  • Jonas ‘Boye‘ Østergaard
  • William ‘sirah‘ Kjærsgaard
  • Alexander ‘tOPZ‘ Miklagard
Annonce:

Reklame: