Foto: ESL Gaming
Foto: ESL Gaming

Efter en overbevisende sejr til Major-kvalifikationen Road To Rio har Astralis mistet deres kaptajn.

Fortsætter efter reklamen:

Astralis-holdets kaptajn – den såkaldte In Game Leader – Lukas “gla1ve” Rossander er øjeblikkelig skiftet ud af truppen, bedst som den kommende turnering DreamHack Masters er skudt i gang.

Holdet vandt overlegent kvalifikationen til Majoren Road To Rio i weekenden, men nu er det altså slut med Lukas ved roret. Indtil videre.

“Jeg har i en lang periode haft symptomer på stress og udbrændthed. Astralis Group og alle på holdet har prøvet mange forskellige tiltag for at afhjælpe dette, men efter dialog med Kasper Hvidt og min læge er konklusionen at jeg desværre må sygemelde mig.”

Fortsætter efter reklamen:

“De næste 3 måneder kommer jeg til at bruge tiden på at komme mig og komme 100 procent ovenpå igen for derefter igen at blive en aktiv del af Astralis. Jeg vil gerne sende en stor tak til mine holdkammerater og organisationen for at være så forstående overfor min situation, og være behjælpelige og løsningsorienterede hele vejen igennem”, fortæller Lukas “gla1ve” Rossander til sport.tv2.dk.

Astralis har inden for de seneste måneder tilføjet to nye spillere til holdet. Jakob “JUGi” Hansen og Patrick “es3tag” Hansen kommet til. Det er førstnævnte, som nu skal med på holdet, når DreamHack Master skydes i gang i dag.

Hvem der skal fungere som In Game Leader er uvist, men mange spekulerer i, at den unge Emil “Magisk” skal styre denne funktion.

Se med på TV2 Zulu senere i dag!

Reklame:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jakob @jugizan Hansen is facing his Astralis debut today, as @gla1ve_csgo goes on medical leave. Full story in bio.

Et opslag delt af Astralis (@astralisgg) den

Reklame: