Nicolai 'dev1ce' Reedtz NIP

Astralis er et presset hold for tiden, men nu ruller der i det mindste millioner ind på kontoen. For de har netop solgt Dev1ce til et svensk hold.

Efter fem år, fire major-titler, 18 MVP-kåringer og 24 trofæer er det nu slut med at heppe på Nicolai ’dev1ce’ Reedtz, når det danske verdensklassehold i Counter-Strike, Astralis, spiller turneringer verden over. Dog har det haltet lidt med Astralis-sejrene de seneste måneder, hvor holdet har fået kritik for deres manglende titler.

Men nu er holdets største stjerne, Dev1ce, altså solgt til svenske NIP, der står for Ninjas In Pyjamas.

– Vi har hentet en af de største spillere gennem tiderne. Det er fantastisk. De fleste, der følger med i Counter-Strike ved, hvor vanvittig dygtig en spiller, han er. Det er drømmetransferen for mig og har altid været det, siger NIP’s sportsdirektør Jonas Gundersen til TV 2 SPORT.

Dev1ce får dermed tættere på sin arbejdsplads, da han de seneste år har boet med sin svenske kæreste i Stockholm.

– Astralis har været ekstremt hjælpsomme og forstående i alt det her, og da jeg spurgte, om NIP kunne være en mulighed, tog det dem ikke lang tid at finde en løsning og sætte det hele op. Jeg skifter til et projekt og et hold, jeg tror på, og jeg ser meget frem til at genfinde stabiliteten og den gode energi der er i at have et mere afbalanceret arbejds- og privatliv, siger Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz i en pressemeddelelse fra Astralis.

Ifølge rygterne har Astralis modtaget 6,17 millioner danske kroner fra NIP for handlen med Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz.

Her kan du se Astralis’ hyldest til verdens tredje bedste CS-spiller:

Reklame:

 

Annonce:

Reklame: