Astralis Talent

Når Astralis Talent åbner 2022-sæsonen i WePlay Academy League, vil det være med et nyt navn i trænerstolen. Martin “trace” Heldt tiltræder pr. dags dato som Head Coach for Astralis Talent, Counter-Strike, hvor han afløser Dennis “VNG” Vang.

Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis

– Vi lancerede Astralis Talent med et klart mål om at skabe en ny måde at arbejde med unge talenter i esport, og gradvist at bringe holdet og spillerne tættere på vores A-hold og professionelle set-up. Dennis “VNG” har gjort et kæmpe stykke arbejde med at opbygge strukturen og kulturen hos vores Counter-Strike Talent, og vi har været meget tilfredse med, hvad vi har opnået. Vi står i dag på et meget stærkt fundament, som på mange måder skyldes Dennis’ hårde arbejde og dedikation.

… sammen med Martin vil (vi) se vores Counter-Strike-talenter vokse og høste frugterne af det arbejde, der allerede er blevet udført – Kasper Hvidt

– På vegne af alle i Astralis vil jeg sige tak til Dennis for hans uvurderlige bidrag til Astralis og Astralis Talent og for hans tid i organisationen. Dennis bliver om bord i de kommende måneder for at sikre en glidende overgang, og han vil altid være en del af familien.

– Efter kun 12 måneder har vi nu en stærk infrastruktur og talent set-up. Vi er i stand til at tage de næste skridt, som inkluderer spillere på fuldtidskontrakter og et endnu dybere fokus på de enkelte spillere og vores playbook. I den forbindelse henter vi nu Martin “trace” Heldt ind som ny Head Coach.

– Ved at bringe Lyngby (nu Ecstatic) frem som nummer 21 i verden, har Martin allerede bevist sine evner som træner. Vi deler et fælles syn på kultur, præstationer og dedikation, og jeg er overbevist om, at vi sammen med Martin vil se vores Counter-Strike-talenter vokse og høste frugterne af det arbejde, der allerede er blevet udført, samtidig med at Martin og vi fortsat vil udvikle set-uppet, holdet og de enkelte talenter, siger Hvidt.

Astralis Talent

Martin “trace” Heldt:

Reklame:

– Jeg er enormt glad for, at kunne kalde mig selv Astralis Coach. Det er ingen hemmelighed, at jeg har haft flere andre muligheder, men med det projekt Kasper Hvidt og jeg har diskuteret, de ressourcer Astralis bringer til esporten, og den måde de arbejder på som organisation, tog det mig ikke mange dage at sige “ja “.

… jeg ser et hold med spillere, der kan nå langt, hvis vi gør tingene rigtigt – Martin “trace” Heldt

– Alle ved, hvem Astralis er, og hvad de står for. På den måde er det en no-brainer for de fleste, men for mig handler det også om, at der er et potentiale, en plan og klare ambitioner for det hold, jeg skal lede. Både i forhold til de overordnede strukturer, udviklingen af holdet og individuelle spillere, men også når det kommer til turneringspræstationer og -resultater.

– Jeg kommer med mange tanker og ideer, Astralis har både værktøjerne og en stærk præstationskultur, og jeg ser et hold med spillere, der kan nå langt, hvis vi gør tingene rigtigt. Det er op til mig at sørge for, at vi gør netop det, så vi også begynder at se resultater både i Danish POWER League og internationalt. Jeg glæder mig vildt til at blive en del af det hele, siger Heldt.

Astralis Talent åbner sæsonen mandag den 3. januar i WePlay Academy League.

Annonce:

Reklame: