Astralis Major-lineup

Astralis er klar til verdens største Counter-Strike-turnering. Med over 12 millioner kroner på højkant er der virkelig noget at kæmpe om. Men det bliver uden talentet Bubzkji, da holdkaptajnen er tilbage fra barsel.

Den 26. februar starter den første Counter-Strike Major i to år i Stockholm. Til turneringen har Astralis udtaget følgende hold: 

Lukas “gla1ve” Rossander
Andreas “Xyp9x” Højsleth
Emil “Magisk” Reif
Peter “dupreeh” Rasmussen
Philip ”Lucky” Ewald

For “Lucky” vil det være den første Major-turnering nogensinde, hvorimod “Xyp9x” og “dupreeh” er to ud af kun fem spillere, der har deltaget i hver eneste Counter-Strike Major i historien. De to har vundet 4 Majors sammen med “gla1ve” og med “Magisk” på holdet de seneste tre gange.

Lucas “Bubzkji” Andersen, der har været en vital del af kvalifikationen, bliver reserve til turneringen.

Kasper Hvidt, sportsdirektør hos Astralis:

– Det er aldrig let at tage en spiller ud af startopstillingen, og med Lucas kan det samtidig virke lidt uretfærdigt, da han uanset omstændighederne har været en ægte professionel og altid leveret sit bedste på og uden for serveren. Danny og jeg har haft en god snak med Lucas omkring beslutningen og han er selvfølgelig skuffet, men han ved også, at han er en stor del af holdet, og han vil gøre det han kan for at hjælpe op til og under turneringen.

– Jeg har enorm respekt for en spiller og en person som Lucas, men vi vil altid sætte det hold, vi mener, at de har de største chancer for at gå hele vejen.

– Med “gla1ve”, “Xyp9x”, “dupreeh”, “Magisk” og “Lucky” stiller vi med 4 Major vindere og en ung, talentfuld spiller, hvilket giver os en fantastisk kombination af ung energi, sult, erfaring, skills og ingame snuhed, som kun få hold i verden kan matche.

– Holdet har klaret sig ekstremt godt på det seneste, og med “Magisk” som in-game leader har vi nået vores mål ved at kvalificere os til BLAST i Royal Arena og til Major. Jeg tror ikke magnge forstår, hvor svært det er at gøre, hvad holdet har gjort under de omstændigheder, men jeg er virkelig stolt af dem. Nu bringer vi så en af ​​spillets bedste in-game leaders tilbage i spil, hvilket giver “Magisk” mere plads og frihed til at ramme sit eget topniveau.

– “gla1ve” har brugt den seneste tid på barselsorlov sammen med sin familie og sin nyfødte søn, men han har også haft tid til at observere holdet, konkurrenterne og udviklingen af ​​spillet med de nye tilføjelser. Han er tilbage med en masse ny energi og ideer, og med 14 dage til rådighed har “gla1ve”, Danny og holdet tid til at forberede sig og endnu en gang stå knivskarpt til den største turnering af alle.

– En Major er et helt andet dyr, som mange hold vil finde ud af, men vi ved, hvad der venter os. Energien på holdet er virkelig høj lige nu, og jeg kan garantere, at vi bringer vores absolut bedste til Stockholm, hvor vi vil gøre alt, vi kan for at vise farverne og gå så langt som muligt, siger Hvidt.

Gruppespillet spilles fra tirsdag d. 26. oktober og playoffs plus finale spilles 4.-7. november i Stockholm’s Globen, som forventes udsolgt. Der er mere end 12 millioner kr på højkant i turneringen.